Viesnīca Radi un draugi pievienojas BalticMiles lojalitātes programmai

Pagājušajā nedēļā Latvijas Nacionālās aviokompānijas airBaltic lojalitātes programmai BalticMiles pievienojās arī 3-zvaigžņu viesnīca Radi un draugi (www.draugi.lv).

Ja esi BalticMiles lojalitātes programmas dalībnieks, tad tagad Tev ir iespēja nopelnīt 500 BalticMiles Punktus katru reizi, kad uzturies viesnīcā Radi un draugi.

BalticMiles ir pirmā kopīgā vairāku Baltijas un Ziemeļvalstu partneruzņēmumu lojalitātes programma, kura tika aizsākta 2009.gada oktobrī. Pašlaik BalticMiles ir iesaistīti vairāk kā 40 partneri, kuri darbojas gan starptautiskā vidē, kā piemēram, airBaltic, airBalticTravel.com, SAS, Sixt, Avis LSG Sky Chefs, Park Inn un Language direct, kā arī partneri, kas darbojas Baltijas valstīs vai Somijā: Neste, Nordea, Latvijas Mobilais Telefons, ESPA Riga, Lux Express, BalticCare alianse, kurā ietilpst Latvijas vadošās privātās medicīnas klīnikas, to skaitā, Veselības centrs 4 un tā filiāles, ARS, Gastro, Dr.Lūkina acu lāzerķirurģijas klīnika, klīnika EGV, Dr.Ģīļa privātklīnika un Dr.Zaržecka privātprakse. Partneru vidū ir arī Līvu Akvaparks, kino Citadele, Kolonna, dažādas viesnīcas un SPA kompleksi, kā arī restorāni. Sākot ar š.g. februāri BalticMiles partneriem pievienojas arī viesnīca Radi un draugi Rīgā. BalticMiles ir atvērta lojalitātes programma – tajā var iesaistīties neierobežots skaits partneru no dažādām nozarēm.

BalticMiles programmas ietvaros var pelnīt Punktus gan ceļojot, gan darot ikdienā ierastas lietas – vienkārši izvēloties preces un pakalpojumus, ko piedāvā programmas partneri.
 
Sakrātos Punktus var tērēt pēc sirds patikas! BalticMiles Punktus vari iemainīt pret bonusa aviobiļetēm, saņemt atlaidi, pērkot airBaltic biļeti internetā, kā arī dažnedažādām lietām un piedzīvojumiem, ceļojumu komplektiem un brīvā laika pavadīšanas piedāvājumiem, ko atradīsiet BalticMiles interneta veikalā shop.balticmiles.com.

Trīszvaigžņu viesnīca Radi un draugi atrodas galvaspilsētas vēsturiskajā daļā – Vecrīgā – un viesus uzņem jau 15 gadus. Kopš 1997. gada viesnīca ir arī Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas biedrs. Viesnīca Radi un draugi līdz pat šodienai kopš tās atvēršanas 1994. gadā pieder Anglijas Daugavas Vanagu fondam (DVF). www.dvmaja.com.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.06.2024 - 30.06.2024 Koncerts ar Valdi Atālu un Zani Bērziņu Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29.jūnijā pl.19.00 ielūdzam uz Akustikas vasaras terases atklāšanu, kurā uzstāsies Valdis Atāls un Zane Bērziņa. | Skatīt vairāk
Latvija 10 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.06.2024 - 29.06.2024 Disku golfa sacensības Bauska Open 2024 Bauskas TIC
29. jūnijā Bornsmindes parkā norisināsies Disku golfa sacensības Bauska Open 2024. | Skatīt vairāk
Neredzamā Pasaule- pārsteidzoša pieredze! Neredzamā Pasaule
Aicinām apmeklēt unikālu ekskursiju, kurā vari piedzīvot pasauli tumsā, vadoties pēc citām maņām, neredzīgu gida vadībā. | Skatīt vairāk
Ditas Lūses izstāde Mazajā Mežotnes pilī Bauskas TIC
Esi ielūgts apmeklēt Ditas Lūses izstādi "Saules laiks" Mazajā Mežotnes pilī no 21. jūnija līdz 1. augustam! Izstādes atklāšana 21. jūnijā, | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60293412sec.