Tiek gatavots Ginesa rekords zemūdens dambretes spēlēšanā

Šā gada 21.05.2011 plkst. 15:30 Natālijas Draudziņas ģimnāzijas baseinā, notiks Ginesa rekorda labojuma mēģinājums disciplīnā , kas saistās ar daivinga sporta entuziastu dambretes spēlēšanu zem ūdens. Ginesa rekorda labojums notiks kategorijā - «Visvairāk daiveri zem ūdens, kuri vielaicīgi spēlē dambreti».

Ginesa rekorda uzstādīšanas pasākumu organizē aktīvs zemūdens niršanas foruma Daivings.lv dalībnieks, vārdā Normunds, kurš sadarbībā ar saviem atbalstītājiem ir izveidojis citus daivinga projektus, kā Baltās Haizivs projekts un Nesijas līdzinieka izveide, kuri abi ir saistīti ar zemūdens niršanu. Lai uzstādītu Ginesa rekordu, saskaņojot ar Ginesu, tika pasūtīti un tiek izgatavoti unikāli Ginesa rekorda uzstādīšanai paredzēti dambretes lauciņi un kauliņi, kuri labi grimst zem ūdens. Latvijas daivinga entuziatu mājaslapā http://www.daivings.lv/ tiek veidots dalībnieku saraksts, tiem dalībniekiem, kuri piedalīsies Ginesa rekorda uzstādīšanā. Šobrīd ir iespēja pieteikties Ginesa rekorda dalībai, tiem kuriem ir zemūdens nirēja sertifikāts un zināšanas dambretē, ir iespēja pieteikties, sūtot pieteikumu uz e-pastu.

Kā ziņo pasākuma iniciātors Normunds: Kādu laiku atpakaļ forumā Daivings.lv, iesākās diskusija par dambretes spēlēšanu zem ūdens. Doma bija pārspēt igauņus dambretes spēlēšanā zem ūdens, mūsu kaimiņiem, igauņiem kopējais cilvēku skaits esot bijis 52, un radās doma uzstādīt jaunu Ginesa rekordu kategorijā, visvairāk cilvēku, kas vienlaicīgi spēlē dambreti zem ūdens. Ceram, ka spēsim savākt ap 100 dalībnieku. Esam sapratuši, ka iecerētā doma ir paveicama. Esam izstudējuši arī Ginesa organizācijas izvirzītās prasības, viss ir pietiekoši vienkārši un saprotami, lai būtu paveicams. Galvenais ir visu pasākumu dokumentēt, fotografēt un filmēt, izziņot vietējai presei, dabūt pāris neatkarīgus lieciniekus un neko nesajaukt. Pašiem spēlētājiem jāierodas pl. 15:00, ņemot līdzi savu niršanas ekipējumu un saspiesta gaia balonus, pirms spēles būs jāreģistrējas (būs meitenes, kas visu pierakstīs), piedevām uz pasākumu ir jāierodas ar kādu personu apliecinošu dokumentu, jo, ja rekords tiks uzstādīts (kā gan citādāk) un Jūs vēlēsieties saņemt oriģinālu Ginesa rekorda sertifikātu, jums pašiem būs tas jāpieprasa Ginesam. Mēs aizsūtīsim kopējo piedalījušos sarakstu uz Londonu, tālāk viss atkarīgs no jūsu vēlmēm. Pasākuma mērķis ir uzstādīt jaunu Ginesa rekordu, veicināt daivingu kā aizraujošu sporta veidu un gūt gandarījumu pašiem sev.

Sīkāka informācija: www.bh2.lv/guiness/ www.daivings.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.06.2024 - 04.07.2024 Ditas Lūses izstāde Mazajā Mežotnes pilī Bauskas TIC
Esi ielūgts apmeklēt Ditas Lūses izstādi "Saules laiks" Mazajā Mežotnes pilī no 21. jūnija līdz 1. augustam! Izstādes atklāšana 21. jūnijā, | Skatīt vairāk
Latvija
Jūnija vidū Bauskā uzsāks ceļu remontu! Bauskas TIC
Jūnija vidū uzsāks Kalna un Zaļās ielas seguma atjaunošanas un rotācijas apļa izbūves darbus | Skatīt vairāk
Tukuma teātra izrāde "Trešā iespēja"  Tukuma TIC
12.jūlijā pulksten 19:00 Slampes Kultūras pilī būs skatāma Tukuma teātra izrāde "Pēdējā iespēja". Ieeja brīva. | Skatīt vairāk
CHRIS NOAH akustiskais koncerts Jaunpilī Tukuma TIC
Koncerts uz ezera! 13. jūlijā, plkst. 05:00 | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Dome Hotel
,


Jūrmalas TIC
,


Nikos Travel
,


Biznesa augstskola Turība
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.76270795sec.