Aicina pieteikties dalībai Gardēžu piknikam Valmierā [1]

Lai popularizētu atpūtas iespējas Valmierā un tās apkārtnē, 2011.gada 7.maijā Valmieras pilsētā ar daudzveidīgu pasākumu programmu tiks atklāta vasaras tūrisma sezona.

Šajā dienā valmieriešiem un pilsētas viesiem būs iespēja piedalīties unikālā laivu braucienā- maršā „Abuls- Gauja”, kas sāksies Brenguļos un noslēgsies pilsētas jaunajā laivu piestātnē, baudīt kārumu darbnīcu, apmeklēt Valmieras un tās apkārtnes apskates un tūrisma objektus ar atlaidēm, kā arī līdzdarboties citos pasākumos.

Nolūkā popularizēt kulinārā tūrisma piedāvājumu, Valmierā un tās apkārtnē, viena no galvenajām 7.maija programmas aktivitātēm būs Gardēžu pikniks, kas norisināsies Valmieras pilsdrupu teritorijā no pl.11:00 līdz 14:00. Iecerēts, ka Gardēžu piknikā īpašā gaisotnē būs iespēja nobaudīt un iegādāties tikai Valmieras pusē tapušo ēdienu, kulinārijas izstrādājumus un citus sarūpētos gardumus.

Valmieras pilsētas pašvaldība aicina pieteikties Valmieras un apkārtējo novadu reģiona pārtikas produktu ražotājus, ēdināšanas uzņēmumus, zemnieku saimniecības un citus komersantus, kuri Gardēžu piknikā piedāvātu valmieriešiem un pilsētas viesiem šajā dienā piedāvātu baudīt savu produkciju, tādejādi popularizējot savu piedāvājumu un rosinot apmeklēt Valmieru un tās apkārtni.

Pieteikties iespējams zvanot 64207136 vai rakstot [email protected].

Vairāk par vasaras tūrisma sezonas atklāšanas pasākumiem lasiet www.valmiera.lv, www.twitter.com/valmiera_lv, kā arī Valmieras pilsētas pašvaldības informatīvajā izdevumā.

Jāpiebilst, ka 7.maijā Valmierā ar daudzveidīgu programmu norisināsies Ģimenes diena, un valmieriešiem un pilsētas viesiem būs iespēja darboties arī radošajās darbnīcās, apmeklēt vairākus kultūras pasākumus u.tml.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 kārumnieks 04/14/2011 12:23 Ar Brengulīti jebkurš pasākums izdosies ;)

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jūnija vidū Bauskā uzsāks ceļu remontu! Bauskas TIC
Jūnija vidū uzsāks Kalna un Zaļās ielas seguma atjaunošanas un rotācijas apļa izbūves darbus | Skatīt vairāk
Latvija
Neredzamā Pasaule- pārsteidzoša pieredze! Neredzamā Pasaule
Aicinām apmeklēt unikālu ekskursiju, kurā vari piedzīvot pasauli tumsā, vadoties pēc citām maņām, neredzīgu gida vadībā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.06.2024 - 30.06.2024 Tukuma puses daiļdārzi gaida ciemos  Tukuma TIC
Tukuma puses daiļdārzi aicina ciemos jau tagad! Piedāvājam iepazīties ar skaistākajiem dārziem | Skatīt vairāk
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Valmieras novada Tūrisma pārvalde
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.50341201sec.