Vēl var pieteikties laivu maršam Abuls-Gauja

Vēl nedēļu turpinās reģistrācija unikālam laivu maršam "Abuls- Gauja", kas norisināsies 7. maijā un vienlaikus būs Valmieras un tās apkārtnes vasaras tūrisma sezonas atklāšanas pasākums.

Laivojums, kam dots sauklis "Iespējams, smeķīgākais laivu brauciens pasaulē", sāksies Brenguļos pl. 10:00 un noslēgsies jaunajā laivu piestātnē Valmieras vecpilsētā. Aicināts piedalīties ir ikviens interesents ar savu laivu vai peldlīdzekli, ko nodrošinās aktīvās atpūtas centrs "Eži". Tāpat piedalīties aicināti gan profesionāļi, gan aktīva un interesanta brīvā laika cienītāji.

Abula un Gaujas krastos brauciena dalībniekus priecēs dziedātāji un pūtēju orķestri, atraktīvākajām laivu ekipāžām – balvas no Valmieras pilsētas.

Reģistrācijas lapa pieejama http://www.ezi.lv/ vai arī aktīvā tūrisma centra "Eži" veikalos Valmierā Rīgas 43 un Cēsīs Pils laukums 1.

Savukārt gan laivotājiem, gan to līdzjutējiem, kā arī valmieriešiem un citiem pilsētas viesiem šajā dienā no pl. 11:00 Valmieras vecpilsētā būs iespēja apmeklēt Gardēžu pikniku, kura laikā īpašā gaisotnē būs iespēja nobaudīt un iegādāties tikai Valmieras pusē tapušo ēdienu, kulinārijas izstrādājumus u.tml. Tāpat 7.maijā Valmierā ar daudzveidīgu programmu norisināsies Ģimenes diena, un valmieriešiem un pilsētas viesiem būs iespēja darboties arī radošajās darbnīcās, apmeklēt vairākus kultūras pasākumus u.tml.

Vairāk par vasaras tūrisma sezonas atklāšanas pasākumiem lasiet http://www.valmiera.lv/, www.twitter.com/valmiera_lv, kā arī Valmieras pilsētas pašvaldības informatīvajā izdevumā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
IGO Cepļa ceturtdienu koncerti jūlijā Bauskas TIC
Igo Mūzikas un mākslas Centrs CEPLIS ieskandina jūlija mēnesi ar ceturtdienu vakara koncertiem! | Skatīt vairāk
Latvija
īpašs ģimenes piedāvājums Bellevue Park Hotel Riga
Īpašais ģimenes piedāvājums! | Skatīt vairāk
no 150 EUR
Zvejnieksvētki Lapmežciemā - 13.07 Tukuma TIC
Svētku koncerts un jautra atmosfēra kopā ar Aināru Bumbieri, dziedošajiem aktieriem, Ivo Fominu, "Papīra lidmašīnām" u.c. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.06.2024 - 04.07.2024 Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju! Bauskas TIC
Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Rija Domus Hotel
,


Trakai TIC
,


Wellton Riverside SPA Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47698998sec.