Vecrīgā notiks rotu modes skate

Klubā Dstyle, Vecrīgā, Skārņu 9, šī gada 13. maijā pl. 23:00 notiks spilgta modes skate, kurā tiks prezentētas zīmola LIENES RENCKULBERGAS Jewelry Design unikālās rotaslietu kolekcijas. Pasākums apgāzīs tradicionālos stereotipus par modes skatēm un pārsteigs ar spilgtu un aizraujošu šovu. Modes skati noslēgs pati Dj Ella ar īpašu dizaineres veidotu rotu.

Klubs Dstyle gaidīs pasākuma apmeklētājus sākot no pl. 22:30. Modes skatei, kura noslēgsies ap pl. 01:30, sekos traka ballīte, kurā Dstyle viesiem būs sagatavots īpašs pārsteigums. Vakara vadītāji – Dj Ella un Markus rūpēsies par mūziku un dejām visas nakts garumā līdz pat saullēktam.

Dizaineres Lienes Renckulbergas rotas raksturo augstās modes tendences un aktuālais romantisma un roka savienojums. Tās ir kā radītas lai iedvesmotu un izceltu sievietes individuālo stilu. Tās padarīs interesantu pat Casual apģērbu. Rotu kolekcijā ir pārstāvētas kaklarotas, auskari un rokassprādzes, kuras tās valkātāju padarīs atšķirīgu citu vidū. Greznās un stilīgās rotas veidotas no dažādām ķēdēm, dažas sastāv no reibinoši daudz Swarovski pērlītēm. Rotas patiks īstām modes pazinējām - kā romantiskām, tā arī stilīgām sievietēm, īpaši tām, kuras pieradušas būt uzmanības centrā.

Rotaslietas var apskatīt, uzmērīt un iegādāties arī Latvijas modes mākslinieku veikalos. Interesenti var iepazīties ar Lienes Renckulbergas radīto rotu zīmolu, arī apmeklējot mājaslapu, kā arī sekojot jaunumiem sociālajos tīklos:

http://www.lienerenckulberga.com/,

http://www.facebook.com/Renckulberga,

http://twitter.com/Renckulberga,

http://www.draugiem.lv/most-wanted-style/.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.06.2024 - 30.06.2024 Atklāj Gulbeni ar elektrovilcieniņu! Gulbenes novada TIC
Atklāj un iepazīsti skaistās ziemeļaustrumu Vidzemes parku un dārzu pilsētas Gulbenes un tās iedzīvotāju stāstu cauri laiku lokiem! | Skatīt vairāk
Latvija
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk
Koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ Tukuma TIC
7.jūlijā pulksten 16:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" - koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ. | Skatīt vairāk
IGO Cepļa ceturtdienu koncerti jūlijā Bauskas TIC
Igo Mūzikas un mākslas Centrs CEPLIS ieskandina jūlija mēnesi ar ceturtdienu vakara koncertiem! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


1st-studio.com
,


Rija Domus Hotel
,


Grand Palace Hotel
,


Wellton Centrum Hotel & SPA
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52306199sec.