Vecrīgā studenti uzstādīs rekordu par garāko veļas virteni

2011.gada 17.jūnijā, plkst.12:00 Vecrīgā, laukumā pie Mc’Donalds, Latvijas augstskolu studenti pulcēsies, lai uzstādītu rekordu par garāko veļas virteni konkursā MAZGĀ NOST!, ko organizē Latvijas Studentu apvienība sadarbībā ar mājsaimniecības elektropreču zīmolu Zanussi.

Konkursā sacentīsies augstskolu komandas, kuru mērķis būs, mazgājot tikai tajā dienā sev mugurā esošās drēbes, uzstādīt rekordu, izveidojot garāko veļas virteni. Komandas dalībnieku skaits, ieskaitot kapteini, ir pieci cilvēki. Komanda, kurai izdosies izveidot garāko veļas rindu, saņems Zanussi dāvanu karti veļas mašīnas vērtībā veikalā Elux.

"Kaimiņzemē Igaunijā studijām beidzoties, studenti dodas ielās veselas trīs dienas un svin eksāmenu beigas, savukārt Rīgā gribam uztaisīt studentiem pasākumu ar nelielu piedzīvojuma un sacensības garu. Esam izaicinājuši viņus sacensties kārtīgā veļas dienā - ar rokām mazgājot drēbes un sienot tās garā virtenē. Ceram gan uz rekordiem, gan labu laiku," stāsta Zanussi zīmola pārstāvis, Electrolux Latvia direktors Eduards Reneslācis.

"Studenti kā aktīvākā sabiedrības daļa allaž ir atsaucīgi uz neordinārām un jautrām lietām, kuras šoreiz Zanussi ir izdevies apvienot ar lietderīgo - rekorda sasniegšanu veļas mazgāšanā. Īpaši studenti, kas dzīvojuši dienesta viesnīcās, noteikti zina ātrākas un taupīgākas veļas mazgāšanas trikus, kuri viennozīmīgi spēs palīdzēt rekorda veidošanā."

Pasākuma mērķis ir ne tikai pulcēt studentus jautrai kopīgai aktivitātei, bet arī likt pārdomāt, kāda būtu mūsdienu cilvēka dzīve bez sadzīves tehnikas. Par azartisku sacensību garu rūpēsies radio "SWH" rīta programmas vadītājs UFO jeb Kaspars Upacieris.

Zanussi studentu sacensības organizē mājsaimniecības elektropreču izplatītājs Electrolux Latvia, kas pārstāv tādus zīmolus kā Electrolux, AEG un Zanussi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Bauskas novadā "Mājas Kafejnīcu dienas" Bauskas TIC
Ieplāno savlaicīgi: vasaras garšu piedzīvojums Bauskas novadā jau pavisam drīz – Mājas Kafejnīcu dienas 27. un 28. jūlijā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.06.2024 - 04.07.2024 Ditas Lūses izstāde Mazajā Mežotnes pilī Bauskas TIC
Esi ielūgts apmeklēt Ditas Lūses izstādi "Saules laiks" Mazajā Mežotnes pilī no 21. jūnija līdz 1. augustam! Izstādes atklāšana 21. jūnijā, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.06.2024 - 02.07.2024 "Marta & Neftali"  Irlavā Tukuma TIC
No 5. - 7. jūlijam Irlavā tiks svinēti Irlavas pagasta svētki- Irlavas 570. jubileja! Visi tiek aicināti svinēt svētkus kopā ar Saksofonu duetu | Skatīt vairāk
Jūnija vidū Bauskā uzsāks ceļu remontu! Bauskas TIC
Jūnija vidū uzsāks Kalna un Zaļās ielas seguma atjaunošanas un rotācijas apļa izbūves darbus | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Rija Domus Hotel
,


Riga Islande Hotel
,


Nikos Travel
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5762291sec.