Tuvojas Piena, Maizes un Medus svētki

2011.gada 27.augustā Jelgavā jau 11.reizi notiks Piena, Maizes un Medus svētki ar gardiem konkursiem un interesantiem pasākumiem, bet devīto gadu pēc kārtas atjautīgākos, ātrākos un izdomas bagātākos uz Lielupes kopā pulcēs Latvijā vienīgā Piena paku laivu regate.

Tradicionālajā svētku tirdziņā no pulksten 10 līdz 15 Hercoga Jēkaba laukumā apmeklētāji varēs noteikt Zemgales atzītāko medu un gardāko maizi, piedaloties degustāciju konkursā, kā arī iegādāties piena, maizes un medus produktus, kā arī amatnieku darinājumus.

„Smurfitt Kappa Baltic” piedāvās apmeklētājiem darboties „Gardēža Karlsona” darbnīcā, Latvijas Sarkanā Krusta jaunieši apmeklētājus iesaistīs „Veselības darbnīcas” pasākumos, Jelgavas Amatu vidusskola ar šefpavāru Bruno Šaperonu no Francijas aicinās uz „Kliņģeru pasauli, bet Jauno Zemnieku klubs sadarbībā ar „Baltais” piedāvās piedalīties jautrībās „Nosmel krējumu!”.

Apmeklētāju priekam uz skatuves uzstāsies deju studija „Intriga”, bērnu deju kolektīvs „Vēja zirdziņš”, bērnu un jauniešu muzikālais teātris „Nianse”, kā arī TDA „Ritums”, VPDK „Laipa” un „Ozolnieki”.

No pulksten 15 svinības pārcelsies uz Lielupes krastiem, jo promenādē būs apskatāmas regates piena paku laivas. Pulksten 16 sāksies laivu parāde, kurai sekos aizraujošās IX Rasa Piena paku laivu regates sacensības, kurās komandas sacentīsies, lai uzvarētu kādā no nominācijām – oriģinālākā, inovatīvākā, lielākā un ātrākā laiva, kā arī ātrākā komanda un žūrijas simpātija. Vairāk par pieteikšanos regatei šajā rakstā.

Svētki noslēgsies ar regates laureātu sumināšanu un dejām Uzvaras parkā no pulksten 18. Pulksten 19 muzicēs „Lauku muzikanti”, no pulksten 21 uzstāsies duets „Musiqq”, bet pulksten 22 uzstāsies „PER”.

27.augustā Jelgavā būs iespējams apmeklēt arī tehnisko sporta veidu svētkus sporta kompleksā „Rullītis” no pulksten 10 līdz 20, Latvijas vīriešu basketbola izlases pārbaudes spēli pret Krievijas izlasi Zemgales Olimpiskajā centrā pulksten 18:00

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 02.07.2024 "ILGA" & "ROCK SYMPHONY"  Jaunpilī  Tukuma TIC
5.jūlijā plkst. 19:00 Jaunpils pils iekšpagalmā uz skatuves kāps divas leģendāras apvienības: Dailes teātra dziedošie aktieri u.c. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.06.2024 - 04.07.2024 Ditas Lūses izstāde Mazajā Mežotnes pilī Bauskas TIC
Esi ielūgts apmeklēt Ditas Lūses izstādi "Saules laiks" Mazajā Mežotnes pilī no 21. jūnija līdz 1. augustam! Izstādes atklāšana 21. jūnijā, | Skatīt vairāk
CHRIS NOAH akustiskais koncerts Jaunpilī Tukuma TIC
Koncerts uz ezera! 13. jūlijā, plkst. 05:00 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.06.2024 - 04.07.2024 Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju! Bauskas TIC
Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.852355sec.