Jelgavā ierībinās 1. septembri

Katrs jaunais mācību gads ir atšķirīgs no iepriekšējā, un citādāk nemaz nevar būt, jo izglītoties – dot un gūt zināšanas - nozīmē nemitīgi virzīties uz priekšu.


Lai 2011./2012. mācību gads uzsāktos īpaši un 1. septembris būtu svētki ikvienam - skolēniem, studentiem, skolotājiem, bērnu vecākiem, kā arī Jelgavas pilsētai - bundzinieks un pedagogs ar 17 gadu darba stāžu Gundars Lintiņš šā gada 1. septembrī ielūdz ikvienu doties uz Uzvaras parka estrādi Jelgavā, kur norisināsies viens no grandiozākajiem Zinību dienas koncertiem „Jelgava ierībina 1. septembri”.


Koncerta repertuārs veidots tā, lai būtu saistošs visām paaudzēm – gan skolēniem un studentiem, gan skolēnu vecākiem un vecvecākiem. Koncertā piedalīsies dziedātāji Andris Ērglis, Nikolajs Puzikovs, Liene Šomase, Ginta Krievkalna (Ēķe), Guntis Veits un grupa „CREDO”, Edvīns Zariņš no grupas „Dakota”, grupas „Wild” solists Ģirts Zebuliņš, grupa „Laikā Pirms” un tās solists Ivars Galiņš, kā arī grupa „ZZ TOP Cover band”, grupa „AMURR” un citi.


2011. ir jubilejas gads Latvijā plaši pazīstamajam bundziniekam Gundaram Lintiņam, kuru viņš atzīmēja ar vērienīgu koncertu šā gada janvārī Jelgavā, sniedzot patiesi emocionālu saviļņojumu saviem draugiem, domubiedriem un talanta cienītājiem. Pateicoties skatītāju lielajai interesei par aizvadīto jubilejas koncertu, mūziķis un viņa skatuves kolēģi, kā arī pasākuma organizatori, sarūpējuši jaunu, īpašu 1. septembra svētku koncertprogrammu „Jelgava ierībina 1. septembri”. Ja jubilejas lielkoncertā varējām redzēt bundzinieku dejojam, tad šobrīd paliek atklāts jautājums - ar ko vēl mūs pārsteigs bundzinieks Gundars Lintiņš? Ir zināms, ka pārsteigumu Jelgavai atraktīvais bundzinieks ir sagatavojis, taču kādu - tiek turēts noslēpumā līdz pat 1. septembra koncertam.


Biļetes uz koncertu nopērkamas „Biļešu Paradīze” kasēs. Iepriekšpārdošanā lētāk.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zvejnieksvētki Lapmežciemā - 13.07 Tukuma TIC
Svētku koncerts un jautra atmosfēra kopā ar Aināru Bumbieri, dziedošajiem aktieriem, Ivo Fominu, "Papīra lidmašīnām" u.c. | Skatīt vairāk
Latvija
Aizvadi vasaru "SAULI TVEROT" Cēsu novadā! Cēsu TIC
Jaunajā Cēsu novada vasaras ceļvedī ir apkopotas idejas neaizmirstamiem piedzīvojumiem, jautrām aktivitātēm un daudz kā cita noderīga! | Skatīt vairāk
Jūnija vidū Bauskā uzsāks ceļu remontu! Bauskas TIC
Jūnija vidū uzsāks Kalna un Zaļās ielas seguma atjaunošanas un rotācijas apļa izbūves darbus | Skatīt vairāk
Koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ Tukuma TIC
7.jūlijā pulksten 16:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" - koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45188498sec.