Turība aicina uz vieslekciju par uzņēmējdarbību Lielbritānijā un Honkongā

2011. gada 29.septembrī plkst.13.50-15.20 Biznesa augstskolas Turība 1.konferenču zālē notiks vieslekcija par uzņēmējdarbības vidi Lielbritānijā un Honkongā. Lekcija ir bez maksas un to iespējams apmeklēt ikvienam interesentam, īpaši aicināti Uznēmējdarbības vadības fakultātes studenti.
Vieslekcijā uzstāsies trīs vieslektori: Mārcis Liors Skadmanis, Anete Vīgnere un Māris Kuklis, katrs stāstot par konkrētu lekcijas tēmas virzienu.

Mārcis Liors Skadmanis (Director of Board and co-founder, initiator of Latvian British Chamber of Commerce, Business Lawyer and co-founder of „W.N.D”) no Lielbritānijas.
Iepazīstināšanas video: http://bcove.me/fxmgpmwv 
Tēma lekcijā: Praktiska pieredze, izveidojot starptautisku biznesa platformu – Latvijas Lielbritānijas Tirdzniecības palāta Apvienotajā Karalistē.

M.L.Skadmanis iepazīstinās ar praktisku pieredzi par biznesa vidi, kas pasaules ekonomikas krīzes laikā ļāva iniciēt un izveidot Baltijai pirmo divu valstu tirdzniecības palātu – Latvijas Lielbritānijas Tirdzniecības palāta (LBCC). LBCC ir neatkarīga uzņēmumu, uzņēmēju, investoru un nozaru speciālistu veidota biedru palāta, kas atrodas finanšu, biznesa darījumu un uzņēmumu metropolē - Londonā, Mayfairā. LBCC darbojas kā Lielbritānijas un starptautisko investoru un uzņēmēju platforma.

Anete Vīgnere (Director of Board and co-founder of Latvian British Chamber of Commerce) no Lielbritānijas.
Iepazīstināšanas video: http://bcove.me/fxmgpmwv 
Tēma: Lielbritānija kā starptautiska biznesu platforma uzņēmējiem.

A.Vīgnere iepazīstinās ar iespējām un priekšrocībām, dibinot un attīstot uzņēmējdarbību Lielbritānijā. Latvijas iedzīvotājam, kā arī citiem ārvalstu interesentiem, ir plašas iespējas veidot un attīstīt savu uzņēmējdarbību Lielbritānijā, šīs valsts ekonomiskā labklājība, vēsturiski politiskā stabilitāte un uzņēmējdarbībai draudzīgie un stabilie normatīvie akti piesaista jaunos uzņēmējus no visas pasaules. Kā liecina Pasaules Bankas „Doing business 2010” indeksa dati, tad Lielbritānija pasaulē ieņem 6. vietu „Biznesa uzsākšanā” un 5. vietu „Investoru aizsardzībā”. Lielbritānijas galvaspilsēta Londona ir pasaules vadošo finanšu un uzņēmējdarbību centra krustpunkts, piesaistot uzņēmumus no visas pasaules, kā arī patērētājus.

Māris Kuklis (Senior Marketing Executive, Meetings & Incentives, Hong Kong Tourism Board) no Lielbritānijas.
Iepazīstināšanas video: http://www.youtube.com/watch?v=gJgmvw7W-r4
Tēma: Uzņēmēju iespējas Honkongā

M. Kuklis iepazīstinās ar iespējām un priekšrocībām, kādas paveras ikvienam, kas vēlas darboties vai sadarboties ar Honkongu. Ieskicējot, kas ir Honkonga, tā atrodas Ķīnas dienvidu daļā, iedzīvotāju blīvums ir nesalīdzināmi augstāks kā citās pilsētās: vairāk nekā 6 miljoni iedzīvotāji apdzīvo 300 km² lielu platību. Mūsdienās dzīves līmenis Honkongā ir viens no augstākajiem Āzijā un pasaulē, bet pirms dažiem gadsimtiem tā bija neliels zvejnieku ciemats. Šobrīd Honkonga ir viena no vadošajām pilsētām pasaulē, kas ierindojas pirmajā trijniekā. Honkongas sala ir galvenais tirdzniecības, finanšu un pakalpojumu centrs Āzijā un pieprasītākais pasaulē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Vasaras atpūta pie Madonas novada ezeriem Madonas TIC
Pavadi brīvdienas kādā no atpūtas vietām pie mūsu puses ezeriem. Kad gaiss smaržo pēc ezera, draugu sarunām un bērnu smiekliem, vasara ir | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.06.2024 - 04.07.2024 Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju! Bauskas TIC
Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja! | Skatīt vairāk
Aizvadi vasaru "SAULI TVEROT" Cēsu novadā! Cēsu TIC
Jaunajā Cēsu novada vasaras ceļvedī ir apkopotas idejas neaizmirstamiem piedzīvojumiem, jautrām aktivitātēm un daudz kā cita noderīga! | Skatīt vairāk
CHRIS NOAH akustiskais koncerts Jaunpilī Tukuma TIC
Koncerts uz ezera! 13. jūlijā, plkst. 05:00 | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Biznesa augstskola Turība
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60651493sec.