Arēnā Rīga ir atklāta BalticMiles zona

Daudzpartneru lojalitātes programma BalticMiles piektien, 2011. gada 14. oktobrī, atklāja BalticMiles zonu Arēnā Rīga. Šī sadarbība dos papildus privilēģijas, servisu un ekskluzīvus piedāvājumus BalticMiles dalībniekiem.

Gabi Kols (Gabi Kool), BalticMiles izpilddirektors: "BalticMiles jau sadarbojas ar Dinamo Rīga hokeja komandu, par katriem gūtajiem vārtiem dāvinot 5000 BalticMiles punktu. BalticMiles zonas atklāšana Arēnā Rīga dod mums iespēju stiprināt saites ar BalticMiles dalībniekiem – hokeja faniem.”

BalticMiles zona atrodas skatītāju tribīnēs tieši aiz Dinamo komandas līdz ar to hokeja līdzjutēji, kas sēž BalticMiles zonā atradīsies vēl tuvāk saviem elkiem.  Hokeja līdzjutējiem būs iespēja visa gada garumā piedalīties dažādos konkursos, laimēt balvas un saņemt dāvanas un dažādus pārsteigumus no BalticMiles un sadarbības partneriem. Turklāt šajā zonā iespējams nokļūt caur ātro ieeju (Fast Track).

Lai atbalstītu un motivētu komandas uzvaras, BalticMiles izaicināja Dinamo Rīga komandu, dodot iespēju sezonas laikā nopelnīt 1 000 000 BalticMiles punktus. Komandai par katriem gūtajiem vārtiem tiek dāvināti 5000 BalticMiles punkti; sausajā spēlē punktu skaits dubultojas, savukārt „hetrika” gadījumā punktu skaits trīskāršojas. Šobrīd komanda jau nopelnījusi 155 000 punktus.

BalticMiles ir pirmā daudzpartneru lojalitātes programma Baltijas valstīs. Tā tika atklāta 2009.gada oktobrī. BalticMiles piedāvā pelnīt punktus  10 000 tirdzniecības vietās visā pasaulē – sākot no lidojumiem, ceļojumiem, viesnīcām, auto nomas, restorāniem, skaistumkopšanas un spa pakalpojumiem, veselības aprūpes, telekomunikācijām un finansēm, kā arī iepērkoties BalticMiles interneta veikalā. Tērēt sakrātos punktus var bezmaksas aviobiļetēm, brīvā laika pavadīšanas aktivitātēm un piedzīvojumiem, lejuplādējot mūziku vai izvēloties kaut ko no BalticMiles veikala vairāk kā 3000 plašā preču klāsta, kas aplūkojams www.balticmiles.com interneta vietnē. BalticMiles programma piedāvā arī iespēju ziedot punktus dažādiem labdarības projektiem.

Ērtākais veids kā klienti var pieteikties BalticMiles programmai ir reģistrējoties internetā www.balticmiles.com vai aizpildot pieteikuma veidlapu pie jebkura BalticMiles sadarbības partnera.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra",” Vitalite”, "Relax". Zvaniet | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.06.2024 - 30.06.2024 Piedzīvo mākslas burvību izstādēs TUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma novads aicina mākslas cienītājus un kultūras entuziastus jūnijā apmeklēt daudzveidīgās izstādes | Skatīt vairāk
Tukuma novada piekrastes naktsmītnes Tukuma TIC
Te būs saraksts ar naktsmītnēm no Bērzciema līdz pašam Bigauņciemam! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 04.07.2024 Nakts autoorientēšanās sacensības Aizkraukles novada TIC
Atklāsim Aizkraukles pilsētas svētkus jau 12. jūlija naktī kopā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.67278695sec.