Piedalies fotokonkursā «Mans muzejs Jūrmalā»

„Mans muzejs Jūrmalā”. Sagaidot Jūrmalas Pilsētas muzeja 50 gadu jubileju 2012.gada 1.maijā, Jūrmalas pilsētas muzejs kopā ar Jūrmalas vēstures un mākslas biedrību rīko fotokonkursu „Mans muzejs Jūrmalā”.

Konkursa mērķis ir izveidot Jūrmalas pilsētas muzeja 50 gadu jubilejai veltītu fotoizstādi un popularizēt Jūrmalas muzejus, kā arī pievērst fotomākslinieku uzmanību muzeju darba daudzveidībai, to darbinieku ikdienai un darba videi.

Konkursā var piedalīties ikviens fotoamatieris vai profesionālis. Darbus vērtēs žūrijas komisija, kuras sastāvā būs muzeju speciālisti, Jūrmalas Vēstures un mākslas biedrības pārstāvji un pieaicinātie eksperti.

Fotogrāfijas tiks vērtētas trīs kategorijās: portrets (muzeju darbinieks vai apmeklētājs); notikums muzejā; vieta, ēka, telpa (ainava, arhitektūra, dizains).

Labākie darbi tiks eksponēti Jūrmalas Pilsētas muzeja jubilejas fotoizstādē „Mans muzejs Jūrmalā” no 2012. gada 1. maija līdz 2012. gada 3. jūnijam. Pirmās vietas ieguvēji katrā kategorijā balvā saņems dāvanu karti LS 75 vērtībā, pārējo labāko darbu autori – Jūrmalas Pilsētas muzeja, Jūrmalas Vēstures un mākslas biedrības un sadarbības partneru speciālbalvas. Arī izstādes apmeklētāji varēs izteikt savu vērtējumu, balsojot par labāko fotogrāfiju, – tās autoram izstādes noslēgumā tiks piešķirta skatītāju balva.

Darbi iesniedzami Jūrmalas Pilsētas muzejā Tirgoņu ielā 29 līdz 2012. gada 2. aprīlim plkst. 17.00 izdrukātā un elektroniskā formā atbilstīgi konkursa nolikumam. Ar nolikumu var iepazīties mājaslapā http://www.jurmala.lv/ sadaļā Sabiedrība->Aktualitātes pilsētā.

Maijā, Jūrmalas Pilsētas muzeja jubilejas mēnesī, tiks rīkoti dažādi vērienīgi pasākumi un izstādes, ikviens muzeja apmeklētājs varēs tuvāk iepazīt muzeju un tā darba aizkulises, kā arī apskatīt fotoizstādi „Mans muzejs Jūrmalā”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Vasaras atpūta pie Madonas novada ezeriem Madonas TIC
Pavadi brīvdienas kādā no atpūtas vietām pie mūsu puses ezeriem. Kad gaiss smaržo pēc ezera, draugu sarunām un bērnu smiekliem, vasara ir | Skatīt vairāk
Latvija
CHRIS NOAH akustiskais koncerts Jaunpilī Tukuma TIC
Koncerts uz ezera! 13. jūlijā, plkst. 05:00 | Skatīt vairāk
Tukuma teātra izrāde "Trešā iespēja"  Tukuma TIC
12.jūlijā pulksten 19:00 Slampes Kultūras pilī būs skatāma Tukuma teātra izrāde "Pēdējā iespēja". Ieeja brīva. | Skatīt vairāk
Zvejnieksvētki Lapmežciemā - 13.07 Tukuma TIC
Svētku koncerts un jautra atmosfēra kopā ar Aināru Bumbieri, dziedošajiem aktieriem, Ivo Fominu, "Papīra lidmašīnām" u.c. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Hotel Jūrmala SPA
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.27883792sec.