Vecrīgā notiks ceturtais Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējiens

Vecrīgā, Doma laukumā, 11.decembrī plkst.12.00 tiks dots starts jau ceturtajam jautro Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējienam, kuru organizē Rīgas starptautiskais "Rotari klubs". Kļūt par Ziemassvētku vecīti un piedalīties skrējienā aicināts ir ikviens, jo 3 km distance būs pa spēkam gan pieredzējušiem skrējējiem, gan iesācējiem, kas vienkārši vēlas piedalīties jautrā pasākumā.

Visi no labdarības skrējiena iegūtie līdzekļi jau ceturto gadu tiks novirzīti bērnu Mobilā veselības centra darbības tālākai nodrošināšanai. 17 m garajā automašīnā ir divas pacientu izmeklēšanas telpas un pieņemšanas telpa, kas dod iespēju bērniem visā Latvijā saņemt Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas ārstu palīdzību savā pilsētā.

"Ronald McDonald House Charities Latvija" direktore Vija Tirzmale: "Mēs esam gandarīti, ka ar šo prieka pilno skrējienu mēs varam palīdzēt bērniem, lai viņiem nav jāstāv garās rindās pie ārsta. Gada laikā Mobilais veselības aprūpes centrs pabijis 33 Latvijas pilsētās, kopā palīdzot gandrīz 2000 bērniem un nobraucot 13 800 km. Visvairāk bērni saņēmuši Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas ārstu konsultācijas un pārbaudes pie acuārsta, neirologa un pulmonologa-alergologa." Lai kļūtu par Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējiena dalībnieku un saņemtu savu personīgo Ziemassvētku vecīša tērpu, ir jāreģistrējas mājas lapā www.santasfunrun.lv vai "Radisson Blue Daugava" reģistratūrā, Rīgā, Kuģu iela 24. Reģistrācijas maksa ir 10 lati, kurā ietilpst vecīša tērps 3 latu vērtībā, bet 7 lati tiks ziedoti sabiedriskajai organizācijai "Mārtiņa fonds" un "Ronald McDonald House Charities Latvija" labdarības programmai Mobilā veselības centra uzturēšanai.

Ikviens skrējiena dalībnieks tiek aicināts vākt vēl papildu ziedojumus labdarībai, arī skrējiena laikā tiks vākti ziedojumi. Atraktīvākā Ziemassvētku vecīšu komanda un atraktīvākais Ziemassvētku vecītis saņems specbalvu.

Pēdējo trīs gadu laikā jautro Ziemassvētku vecīšu skrējienā piedalījās vairāk nekā 1000 dalībnieku, kuri atzina, ka šī ir bijusi lieliska iespēja gūt pozitīvu enerģiju, vienlaikus darot labu tiem, kam tas visvairāk nepieciešams Papildu informāciju par Ziemassvētku vecīšu skrējienu var iegūt mājas lapā www.santasfunrun.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ Tukuma TIC
7.jūlijā pulksten 16:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" - koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 05.07.2024 Vēsturisko dārzu dienas Cesvainē Madonas TIC
Šā gada “Vēsturisko parku un dārzu dienu” ietvaros, ko jau sesto gadu jūlija mēnesī organizē Latvijas Piļu un muižu asociācija, aicinām ciemos | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.06.2024 - 29.06.2024 Goran Gora koncerts Kalsnavas arborētumā Madonas TIC
29. un 30. jūnijā - "Peoniju ziedu parādē 2024" Goran Gora koncerts un bērnu programma | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.06.2024 - 02.07.2024 "Marta & Neftali"  Irlavā Tukuma TIC
No 5. - 7. jūlijam Irlavā tiks svinēti Irlavas pagasta svētki- Irlavas 570. jubileja! Visi tiek aicināti svinēt svētkus kopā ar Saksofonu duetu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59007215sec.