10 gadus viesnīca «Radi un draugi» atbalsta Malnavas pagastu

Šogad aprit tieši 10 gadi kopš Anglijas Daugavas Vanagu fondam piederošā četrzvaigžnu viesnīca Rīgā „Radi un draugi” ir aizsākusi labdarības Ziemassvētku akciju palīdzot Malnavas pagasta iedzīvotājiem! Šie bija 10. Ziemassvētki, kad viesnīcas „Radi un draugi” un Anglijas Daugavas Vanagu fonda pārstāvji devās uz Malnavas pagasta sociālās aprūpes centru „Mūsmājas” un Kārsavas mākslas un mūzikas skolu, lai iepriecinātu tās iemītniekus Ziemas saulgriežos.

Labdarības projekts aizsākās 2001.gada Ziemassvētkos, kad viesnīcas „Radi un draugi” pārstāvji pirmo reizi devās uz Malnavu, lai Vītolu pamatskolas skolēniem sniegtu Ziemassvētku dāvanas. Pateicoties Daugavas Vanagu fonda materiālajam atbalstam, 2009.gadā Malnavā tika atklāts sociālās aprūpes centrs „Mūsmājas”, kur viesnīca vairāku gadu garumā centram ziedoja mēbeles un citas sadzīvei nepieciešamas lietas. Akcijai turpinoties 10 gadu garumā, atbalsts tika sniegts ne tikai Ziemassvētkos, bet nepārtraukti, gan dāvinot mēbeles un grāmatas, ziedojot skolas remontam un labiekārtošanai.

Viesnīca „Radi un draugi”, kurai Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija šogad piešķīra četras zvaigznes, pieder Anglijas Daugavas Vanagu fondam. Fonds ir 1947. gadā Anglijā dibināta patriotiska organizācija, kas pašaizliedzīgi darbojas, Latvijas tautas un tautiešu labā. Labdarības kustības ierosinātājs ir fonda loceklis Ādolfs Sīlis. Anglijas Daugavas Vanagu piešķirtie ziedojumi palīdzējuši pilnvērtīgāk dzīvot, ne tikai Malnavas pagasta ļaudīm, bet daudziem bērniem no maznodrošinātām ģimenēm, bērniem ar īpašajām vajadzībām un vecajiem ļaudīm visā Latvijā. Par šiem īpašajiem nopelniem Ādolfs Sīlis kļuvis par Triju Zvaigžņu ordeņa kavalieri un 2008.gadā saņēmis „Latvijas lepnuma” godpilno balvu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Vasaras atpūta pie Madonas novada ezeriem Madonas TIC
Pavadi brīvdienas kādā no atpūtas vietām pie mūsu puses ezeriem. Kad gaiss smaržo pēc ezera, draugu sarunām un bērnu smiekliem, vasara ir | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.06.2024 - 04.07.2024 Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju! Bauskas TIC
Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja! | Skatīt vairāk
IGO Cepļa ceturtdienu koncerti jūlijā Bauskas TIC
Igo Mūzikas un mākslas Centrs CEPLIS ieskandina jūlija mēnesi ar ceturtdienu vakara koncertiem! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.06.2024 - 07.07.2024  Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra",” Vitalite”, "Relax". Zvaniet | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Uzņēmumi


Grand Palace Hotel
,


Estravel Latvia
,


Dome Hotel
,


Daugavkrasti
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.89712787sec.