Ķekavas, Salaspils un Baldones novadi piedalīsies izstādē «Balttour 2012»

No 10. – 12. februārim Ķekavas novada Tūrisma informācijas centrs piedalīsies starptautiskajā tūrisma izstādē „Balttour 2012”, veidojot kopīgu stendu ar Salaspils un Baldones novadiem.

Apmeklētāji varēs vairāk uzzināt par Ķekavas, Salaspils un Baldones novadu piedāvātajām tūrisma iespējām, naktsmītnēm, ēdināšanas uzņēmumiem un aktīvās atpūtas iespējām. Stendā bez maksas varēs iegūt jaunizveidoto Ķekavas, Salaspils, Baldones novadu Tūrisma karti 2012, kā arī tūrisma uzņēmumu bukletus, informācijas skrejlapiņas u.c. prezentācijas materiālus.

Visas trīs dienas stendā piedalīsies arī novadu tūrisma objekti un uzņēmumi, iepazīstinot apmeklētājus ar savu piedāvājumu. Apmeklētāji varēs izmantot iespēju tikt iemūžināti karikatūrā un nofotografēties īpašā lidaparātā, iepazīties ar augu sēklu paraugiem, ledus burāšanu, svilpauniekiem, zvaigžņu novietojumu, kā arī piedalīties dažādās aktivitātēs un akcijās.

Stenda apmeklētājus gaida dažādi pārsteigumi un balvas. Visi, kas aizpildīs aptaujas anketu, piedalīsies balvu izlozē.

Priekšnesumus uz lielās skatuves piedāvās novadu amatierkolektīvi un folkloras kopas. Būs gan mūsdienu deju studija, gan cirka studija no Salaspils, gan seno cīņu paraugdemonstrējumi.

Apmeklētāji varēs iepazīties ar Ķekavas novada pasākumu afišu un lielākajiem pasākumiem novadā – Daugmales pilskalna dienām, orientēšanās pasākumu „Iepazīsti savējos”, oficiālo Joku dienu Ķekavā, Mūsdienu deju festivālu un daudziem citiem.

Ķekavas novada Tūrisma informācijas centra stends piedalās arī „Travelnews.lv Balttour 2012 akcijā: Facebook.com orientēšanās karte”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Vasaras atpūta pie Madonas novada ezeriem Madonas TIC
Pavadi brīvdienas kādā no atpūtas vietām pie mūsu puses ezeriem. Kad gaiss smaržo pēc ezera, draugu sarunām un bērnu smiekliem, vasara ir | Skatīt vairāk
Latvija
Zvejnieksvētki Lapmežciemā - 13.07 Tukuma TIC
Svētku koncerts un jautra atmosfēra kopā ar Aināru Bumbieri, dziedošajiem aktieriem, Ivo Fominu, "Papīra lidmašīnām" u.c. | Skatīt vairāk
CHRIS NOAH akustiskais koncerts Jaunpilī Tukuma TIC
Koncerts uz ezera! 13. jūlijā, plkst. 05:00 | Skatīt vairāk
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.09765482sec.