Piedzīvojumu medības Tērvetes dabas parkā

2012. gada 25. februārī Mammadaba sadarbībā ar tūrisma portālu www.atputasbazes.lv aicina piedalīties brīvdienu izbraucienā - ziemas tūrisma rallijā „Muižkungu pēdās Zemgalē”. Ceļojuma sākums Jelgavā, pie Atpūtas un sporta kompleksa „Zemgale”. Noslēguma pasākums – Jaunmoku pilī. Tūrisma rallija laikā visas dienas garumā Iecerēts pabūt Jelgavas, Bauskas, Rundāles, Tērvetes, Auces, Dobeles novados un labāk iepazīt arī novadu pie Kurzemes sliekšņa – Jaunpili un Tukumu.
Tūrisma rallija ietvaros Tērvetes dabas parkā no plkst. 11.00 līdz 15.00 notiks īpašs pasākums – „Piedzīvojumu medības Tērvetē”. Par piedzīvojumiem gādās Mammadaba un viduslaiku sēta „Niedru lija” no Jaunpils. Kopā ar Mammadaba jums būs iespēja piedalīties spēlēs „Pēdu dzinējs” un „Esmu mednieks”, atpazīstot dzīvnieku pēdas un meža dzīvniekus (tiesa, ne gluži dzīvus, bet lī dzīgus dzīvajiem). Savukārt „Niedru lija” piedāvās izmēģināt roku ar viduslaiku medību ieročiem: būs šaušana ar arbaletu, šaušana ar loku, cirvja mešana. Ieroči pielāgoti arī bērnu spējām, tātad šajās „medībās” droši var piedalīties arī jaunā paaudze. Pēc „pēdu dzīšanas” un „medībām” ikvienam būs iespēja kopā ar Rūķenīti pie ugunskura iedzert karstu tēju un baudīt tādu ēdienu, kāds pat kungiem nekad nav galdā celts. Būs silti un garšīgi!
25. februārī Tērvetes dabas parkā www.atputasbazes.lv tūrisma rallija dalībniekiem ieeja ir bez maksas, visiem citiem ieejas maksa tāda pati kā ikkatru sestdienu. Tērvetes dabas parks un tūrisma portāls www.atputasbazes.lv aicina izbaudīt jauku sestdienu svaigā gaisā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ditas Lūses izstāde Mazajā Mežotnes pilī Bauskas TIC
Esi ielūgts apmeklēt Ditas Lūses izstādi "Saules laiks" Mazajā Mežotnes pilī no 21. jūnija līdz 1. augustam! Izstādes atklāšana 21. jūnijā, | Skatīt vairāk
Latvija
Koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ Tukuma TIC
7.jūlijā pulksten 16:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" - koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.06.2024 - 29.06.2024 Goran Gora koncerts Kalsnavas arborētumā Madonas TIC
29. un 30. jūnijā - "Peoniju ziedu parādē 2024" Goran Gora koncerts un bērnu programma | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.06.2024 - 29.06.2024 Disku golfa sacensības Bauska Open 2024 Bauskas TIC
29. jūnijā Bornsmindes parkā norisināsies Disku golfa sacensības Bauska Open 2024. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52160096sec.