Tuvojas koncerts «Pavasara vēstneši» Lēdmanes baznīcā

2012.gada 14.aprīlī, plkst. 18:00 Lēdmanes Sv. Pētera un Pāvila katoļu guļbūves baznīcā kopīgā koncertā “Pavasara vēstneši” uzstāsies Kārlis Kazāks, trio “Nielslens Lielsliens”, Anete Stuce un Sandis Stepiņš duetā ar Irīnu Mihailovsku.

Plānots, ka ar gaidāmo koncertu vienā no skaistākajām reliģiskajām, turklāt – guļbūves, celtnēm Latvijā tiks aizsākts jauns cikls. Koncertu, kas turpmāk notiks Lieldienu un Ziemassvētku laikā, galvenā ideja ir atvērt īpašā un skaistā dievnama durvis labdarībai un mākslai, pulcējot klausītājus un mūziķus no visas Latvijas. Decembrī tiek plānots nākošais koncerts, kurā klusināti mierīgā gaisotnē uzstāsies “ziemas vēstneši”.

Kārlis Kazāks pagājušajā gadā izdevis savu soloalbumu “16 stundas”, sniedzis vairākus ļoti apmeklētus koncertus visā Latvijā.

Anete Stuce ir savdabīgas balss īpašniece un radīs īpašu noskaņu baznīcā.

Sandis Stepiņš un Irīna Mihailovska ir ogrēnieši, kuri pavisam nesen radījuši duetu, izpildot gan pašu sacerētas, gan plašākai publikai jau zināmas dziesmas.

Savukārt „Nielsens Lielsliens” ir vokāli instrumentāls trio, kas pagājušajā gadā laida klajā savu pirmo ierakstu ar 6 skaņdarbiem un pašlaik muzicē dažādās Latvijas vietās.

Ieeja 14.aprīļa koncertā par ziedojumu.

Koncerta dienā plkst. 17.00 izies autobuss no Lielvārdes centra (tirgus laukuma).

Koncertu organizē Lielvārdes novada sieviešu biedrība „Iespēja”. Koncerta draugi un atbalstītāji ir Z/s „Saliņas”, Jumpravas kultūras nams, Lēdmanes kultūras nams.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.06.2024 - 20.06.2024 Koncertuzvedums “Likteņzīmes. Māra Zālīte” Aizkraukles novada TIC
5. jūnijā plkst.19.00 Likteņdārzā, neparastā vietā - uz Saieta nama jumta, norisināsies literāri muzikālā cikla “Likteņzīmes” pirmais | Skatīt vairāk
Latvija
"Peoniju ziedu parāde 2024" Kalsnavā  Madonas TIC
LVM Kalsnavas arborētumā sācies peoniju ziedēšanas laiks, kolekcijā ap 300 peoniju dažādības. “Peoniju ziedu parāde 2024” šogad notiks visu | Skatīt vairāk
Jūnija vidū Bauskā uzsāks ceļu remontu! Bauskas TIC
Jūnija vidū uzsāks Kalna un Zaļās ielas seguma atjaunošanas un rotācijas apļa izbūves darbus | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.06.2024 - 17.06.2024 Izdots ceļvedis "Labi Būt Bauskas novadā"! Bauskas TIC
Izdots kultūras un tūrisma ceļvedis "Labi Būt Bauskas novadā"! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.93827486sec.