Jelgava jaunajā tūrisma sezonā aicina iepazīt savu apkārtni

5.maijā ar plašu pasākumu programmu tiks atklāta 2012.gada tūrisma sezona Jelgavā, Jelgavas novadā un Ozolnieku novadā. Jelgavas reģionālais tūrisma centrs sadarbībā ar pašvaldībām un vietējiem uzņēmējiem sagatavojis virkni pasākumu, kas ļaus tuvāk iepazīt Jelgavu un tās apkārtni.

Tūrisma sezonas atklāšanu plkst.12 simboliski iezīmēs strūklakas ieslēgšana pie Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa. Torņa pagalmā muzicēs ansamblis „TirkizBand” un tiks pasniegtas apliecības jaunajiem tūrisma gidiem. No plkst.13 interesenti aicināti paviesoties tūrisma informācijas centrā (TIC) (Sv. Trīsvienības baznīcas torņa 1.stāvā), iepazīties ar TIC darbību un sniegtajiem pakalpojumiem, tūrisma piedāvājumu šajā sezonā, kā arī ar jauno Jelgavas, Jelgavas novada un Ozolnieku novada tūrisma mājas lapu http://www.visit.jelgava.lv/.

Īpašu pasākumu programmu tūrisma sezonas atklāšanas dienā sagatavojuši vairāki Jelgavas tūrisma objekti. No plkst. 14 līdz 16 Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa apmeklētājiem būs iespēja piedalīties radošajā nodarbībā un pagatavot atstarotājus drošai ceļošanai, kā arī apskatīt unikālu kūdras skulptūru izstādi. Jelgavas pilī par pils un universitātes vēsturi stāstīs galma dāmas un pa pils parku būs iespējams izvizināties zirgu pajūgā. Ādolfa Alunāna Memoriālajā muzejā varēs pielaikot senatnīgas cepures un fotografēties uz bīnes.

Tūrisma sezonas atklāšanā, 5.maijā notiks vairākas ekskursijas pa Jelgavu un Ozolnieku novadu. Plkst. 13 tiek organizēta ekskursija ar autobusu uz Salgales pusi Ozolnieku novadā, bet plkst. 13:30 interesenti aicināti pieteikties divām ekskursijām pa Jelgavas pilsētu – latviešu un krievu valodās. No plkst.16 līdz 18 un no 18 līdz 20 iespējams doties iepazīt savvaļas zirgu gaitas Pils salā gida pavadībā.

Tūrisma sezonas atklāšana tiks noslēgta ar tematisku ballīti Jelgavas Kreklos. Ieeja no plkst. 22.

Vairāk informācijas par tūrisma sezonas atklāšanas pasākumiem pieejama mājas lapā http://www.visit.jelgava.lv/ un Jelgavas TIC, Akadēmijas ielā 1 ([email protected], 63005445 vai 63005447).

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 05.07.2024 Vēsturisko dārzu dienas Cesvainē Madonas TIC
Šā gada “Vēsturisko parku un dārzu dienu” ietvaros, ko jau sesto gadu jūlija mēnesī organizē Latvijas Piļu un muižu asociācija, aicinām ciemos | Skatīt vairāk
Latvija
Tukuma teātra izrāde "Trešā iespēja"  Tukuma TIC
12.jūlijā pulksten 19:00 Slampes Kultūras pilī būs skatāma Tukuma teātra izrāde "Pēdējā iespēja". Ieeja brīva. | Skatīt vairāk
Tukuma novada piekrastes naktsmītnes Tukuma TIC
Te būs saraksts ar naktsmītnēm no Bērzciema līdz pašam Bigauņciemam! | Skatīt vairāk
īpašs ģimenes piedāvājums Bellevue Park Hotel Riga
Īpašais ģimenes piedāvājums! | Skatīt vairāk
no 150 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47684813sec.