Limbažu novads piedāvā lielisku iespēju ģimenēm ar bērniem atpūsties kopā

Limbažu novads piedāvā lielisku iespēju ģimenēm ar bērniem atpūsties visiem kopā- izzinot, uzzinot un piedaloties dažādās aktivitātēs kopā ar bērniem. Piedāvājumā dažādi dabas un vēstures objekti, amatnieku darbnīcas, lauku sētas ar dzīvniekiem.

Ieskatam daži objektu piedāvājumi, piemēram, Vecajā ugunsdzēsēju depo Limbažos ir iespēja iejusties ugunsdzēsēju lomā, pielaikot ugundzēsēju tērpus, pagriezt stūres ratu reiz kalpojošai ugunsdzēsēju mašīnai ar signāluguni uz jumta.

Spēkozolu pārgājienā ejot klusi, var būt iespēja vērot savvaļas zvērus un putnus. Pārgājiena kopējais garums ir 2,9km, no kuriem 1,9km ved pa laukiem un dabīgām pļavām, bet 1 km pa tipisku Latvijas skuju un lapukoku mežu.

Pāles novadpētniecības muzejs piedāvā īpašās nodarbībās iemācīties izveidot savas ģimenes dzimtaskoku. Biedrība Rustets palīdzēs, piedāvājot iznomāt velosipēdus, piepūšamās laivas, lai aktīvi atpūstos pie dabas.

Piedāvājums sagatavots sadarbībā ar vietējiem tūrisma uzņēmējiem. Limbažu novada iedzīvotājiem tas izplatīts kā tematisks ielikums Limbažu novada pašvaldības izdevumam „Limbažu novada ziņas”

Interesentiem pieejams elektroniskajā veidā, ar to var iepazīties un lejuplādēt Limbažu novada tūrisma mājas lapā http://www.visitlimbazi.lv/.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.06.2024 - 17.06.2024 Izdots ceļvedis "Labi Būt Bauskas novadā"! Bauskas TIC
Izdots kultūras un tūrisma ceļvedis "Labi Būt Bauskas novadā"! | Skatīt vairāk
Jelgavas objektu darba laiks svētkos Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Vasaras saulgriežu svētku laikā Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornim, Jelgavas Vecpilsētas mājai un Dzīvesziņas un arodu sētai mainīts darba | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.06.2024 - 20.06.2024 Koncertuzvedums “Likteņzīmes. Māra Zālīte” Aizkraukles novada TIC
5. jūnijā plkst.19.00 Likteņdārzā, neparastā vietā - uz Saieta nama jumta, norisināsies literāri muzikālā cikla “Likteņzīmes” pirmais | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48607087sec.