Mārupē sacentīsies Latvijas labākie jātnieki

2012.gada 16.jūnijā no plkst. 10:00 Mārupes novada Tīrainē, pļavā pie Jelgavas vecās šosejas iepretim Tīraines dzelzsceļa stacijai, notiks jāšanas sporta sacensības “Mārupes kauss 2012”. Sacensības organizē z/s „Tīraines staļļi” ar Latvijas Jātnieku federācijas atbalstu.

“Sacensību mērķis ir noskaidrot labākos sportistus, taču vienlaicīgi arī popularizēt jātnieku sportu. Tas taču ir tik aizraujoši un interesanti,” stāsta sacensību direktore Irina Toropova.

“Šīs sacensības notiks ļoti tuvu Rīgai, tāpēc gaidām arī daudz skatītājus. Ieeja taču ir bezmaksas. Jums tikai jānokļūst līdz netālai Tīrainei. Sacensību vietā ir ērti nokļūt gan ar savu auto, gan arī ar Jelgavas vilcienu, ” aicina Irina Torpova.

“Īpaši esam parūpējušies par to, lai visiem, un jo īpaši skatītājiem ar bērniem, būtu ļoti interesanti. No 13:00 līdz 15:00 būs iespējama bērnu vizināšanās ar poniju, kā arī trakošana piepūšamajās atrakcijās,” precizē Irina Toropova.

Pasākuma laikā darbosies arī Zirglietu tirdziņš, bet par gardu maltīti rūpēsies BBQ restorāns un bārs “Čarlstons”. Pasākumā uzstāsies arī Roberts Gobziņš.

Irina Toropova informē, ka maršrutu sastādītāji Anna Stafecka un Egils Broks ir ir izveidojuši piecus interesantus maršrutus, no „Līdz 50 cm 2 fāzēs” līdz 120 cm „Akumulācijas sacensības ar džokeri”.

“Pirmo sešu vietu ieguvēji ar piemiņas balvām, diplomiem un zirgi – ar rozetēm. Tas vēl vairāk motivēs sacensību dalībniekus,” informē Irina Toropova, veltot īpašus pateicības vārdus balvu sarūpētājiem, tai skaitā “Avant”, TC Motors”, “Hoveler”, “VetLine”, “Silja” “Magnum Veterinārija”, “Everol”, “Cavalor”, “Vērsis RO”,” Blue Box solāriju studija Zolitūde”, “Malkas sagatavošanas iekārtas IKU Eduards” un Ironia-Art.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.06.2024 - 30.06.2024 Piedzīvo mākslas burvību izstādēs TUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma novads aicina mākslas cienītājus un kultūras entuziastus jūnijā apmeklēt daudzveidīgās izstādes | Skatīt vairāk
Aizvadi vasaru "SAULI TVEROT" Cēsu novadā! Cēsu TIC
Jaunajā Cēsu novada vasaras ceļvedī ir apkopotas idejas neaizmirstamiem piedzīvojumiem, jautrām aktivitātēm un daudz kā cita noderīga! | Skatīt vairāk
Ditas Lūses izstāde Mazajā Mežotnes pilī Bauskas TIC
Esi ielūgts apmeklēt Ditas Lūses izstādi "Saules laiks" Mazajā Mežotnes pilī no 21. jūnija līdz 1. augustam! Izstādes atklāšana 21. jūnijā, | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.73170304sec.