Jaunmoku pils muzejs aicina uz Zinību dienu

2012. gada 1. septembrī visas dienas garumā Jaunmoku pils muzejs aicina mazus un lielus zinātkāros uz Zinību dienu, lai kopīgiem spēkiem pārbaudītu savas zināšanas, prasmes un iemaņas dažādos ar dabu saistītos jautājumos un veiksmīgi noskaņotos jaunajam mācību gadam.

No plkst. 12:00 līdz 15:00 pils Torņa zālē risināsies Galda Spēļu Turnīrs, kurā ar izzinošām, saistošām galda spēlēm iepazīstinās radošais projekts "Kokmaizītes" Baibas Altenas vadībā. Labākajiem spēlētājiem būs sagādātas pārsteiguma balvas.

Visas dienas garumā muzeja speciālisti piedāvās darboties Mammadaba radošajās darbnīcās – locīt, griezt, līmēt, zīmēt un krāsot, izmēģināt Mammadaba muzejprogrammas, lai labāk iepazītu apkārtējo vidi, dzīvniekus un augus pils apkārtnē un, protams, arī pašu pili. Meža ekspozīcijā būs iespēja skatīties filmas par meža kopšanu un apsaimniekošanu. Mazajiem un lielajiem dabas vērotājiem piedāvāsim jaunu izstādi "Slīteres nacionālā parka abinieki un rāpuļi", kurā dabas pētnieks, fotogrāfs Vilnis Skuja fiksējis zaļās vardes, smilšu krupja un lielā tritona, kā arī rāpuļu — odzes, zalkša, pļavu un sila ķirzakas — portretus.

Kā jau ierasts, Jaunmoku pils kafejnīca "Liepaleja" 1. septembrī piedāvās interesantu ēdienkarti bērniem un katram skolēnam sagādās nelielu pārsteigumu!

Muzeja darba laiks no plkst. 9:00 līdz 17:00.


Informāciju sagatavoja:

Tālr. 63107125, 26123881


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Piedzīvo mākslas burvību izstādēs TUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma novads aicina mākslas cienītājus un kultūras entuziastus jūnijā apmeklēt daudzveidīgās izstādes | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.06.2024 - 24.06.2024 Darba laiks tūrisma objektos Līgo un Jāņos Bauskas TIC
Jūsu ērtībai, esam apkopojuši galveno apskates objektu darba laiku 2024.gada Līgo svētkos un Jāņos! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.06.2024 - 21.06.2024 Līgo svētki Kandavas Ozolāju estrādē Tukuma TIC
Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" 21.jūnijā būs skatāma Līgo lielizrāde "Zvēru dīdītājas". Pēc izrādes - balle! | Skatīt vairāk
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58909011sec.