Ir vērts apmeklēt Evas Miglinieces izstādi "Mīļais bērns" Jūrmalā

2012. gada 26. augustā Jūrmalas pilsētas muzejā (Tirgoņu iela 29, Majori) tika atklāta Evas Miglinieces izstāde "Mīļais bērns".

Šajā izstādē ir iespēja apskatīt Evas Miglinieces veidotās gleznas akrila un eļļas tehnikās, kā arī tekstila darbus. Par izstādi māksliniece stāsta: "Radot darbus šai izstādei, man bija iespēja atcerēties savu bērnību un ļaut savam "iekšējam bērnam" priecāties par to, ko es gleznoju, ļaujot sev šādos brīžos būt bērnišķīgai un no sirds priecāties par visu skaisto, kas ir šajā pasaulē".

Eva Migliniece dzimusi un augusi Rīgā, taču vasaras pavadītas pie vecvecākiem Mellužos. Mācījusies Jaņa Rozentāla Rīgas Mākslas vidusskolā, 1997. gadā absolvējusi Latvijas Mākslas akadēmijas Grafikas nodaļu. Septiņus gadus strādājusi Kandavas mākslas skolā par pedagogu, bet strādājot Slokas pansionātā tapuši deviņi sienu gleznojumi. Sākot ar 1997. gadu Eva Migliniece regulāri piedalās dažādās izstādēs, no kurām 10 ir bijušas personālizstādes. Patreiz māksliniece glezno eļļas un akrila tehnikā, patīk ziedi, klusā daba, ainavas un fantāziju gleznojumi – sieviešu tēli. Patīk rokdarbi – tamborēšana, šūšana, kā arī fotografēt. Dubultu galerijā Evai Migliniecei kopā ar meitām Aneti un Denīzi bijusi pirmā foto izstāde "Trīs izpausmes".

Evas Miglinieces izstāde "Mīļais bērns" Jūrmalas pilsētas muzejā būs skatāma līdz 16. septembrim.

Vairāk informācijas par pasākumiem Jūrmalā interneta vietnē www.jurmala.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 02.07.2024 "ILGA" & "ROCK SYMPHONY"  Jaunpilī  Tukuma TIC
5.jūlijā plkst. 19:00 Jaunpils pils iekšpagalmā uz skatuves kāps divas leģendāras apvienības: Dailes teātra dziedošie aktieri u.c. | Skatīt vairāk
Latvija
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk
Tukuma novada piekrastes naktsmītnes Tukuma TIC
Te būs saraksts ar naktsmītnēm no Bērzciema līdz pašam Bigauņciemam! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42965603sec.