Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aicina piedalīties fotoorientēšanās sacensībās

2012. gada 8. septembrī, Metāla svētku ietvaros, Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aicina piedalīties fotoorientēšanās sacensībās pa Jelgavas pilsētu. Sacensību dalībniekiem tiks doti uzdevumi, kurus izpildot, būs iespēja radoši izpausties, jautri pavadīt laiku un iepazīt tuvāk pilsētu.

Fotoorientēšanās sacensības ietver orientēšanos kartē, pilsētvides elementu un objektu atpazīšanu, burtu figūru veidošanu un tā visa iemūžināšanu fotogrāfijās. Sacensību uzvarētāji tiks noteikti piecās nominācijās: "Kā driģenes saēdušies" (komanda ar ātrāko finiša laiku, apbalvo vienu komandu velo un vienu kājāmgājēju klasē); "Ar gliemeža precizitāti" (komanda ar vēlāko finiša laiku, apbalvo vienu komandu velo un vienu kājāmgājēju klasē); "Uzmanības deficīts" (komanda ar oriģinālāko un uzmanību piesaistošāko vizuālo noformējumu); "Akrobātikas guru" (komanda ar oriģinālāko burtu attēlojumu figūrās); "Vienkārši feini!" (Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centra simpātija).

Sacensību starts tiks dots 8. septembrī, pulksten 10:00 Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī. Līdz pulksten 13:00 Jelgavas reģionā tūrisma centra teltī (Uzvaras parkā) tiks pieņemti komandu izpildītie sacensību uzdevumi. Veiksmīgāko komandu apbalvošana notiks uz Uzvaras parka skatuves, laikā no pulksten 15:00 līdz 16:00.

Sacensībās aicinātas pieteikties velosipēdu un kājāmgājēju komandas (2-5 cilvēki komandā). Dalības maksa sacensībās ir 5,00 lati no komandas. Ar sacensību nolikumu var iepazīties interneta mājas lapā www.visit.jelgava.lv vai klātienē Jelgavas tūrisma informācijas centrā (Akadēmijas iela 1).

Sacensībām iespējams pieteikties līdz 2012. gada 7. septembrim, pulksten 17:00 pa tālruni 63005445, personīgi Jelgavas tūrisma informācijas centrā vai sūtot e-pastu uz [email protected] norādot informāciju par komandas dalībnieku skaitu, dalībnieku vārdiem un uzvārdiem, komandas nosaukumu un kontaktpersonu.

Fotoorientēšanās sacensības būs lielisks veids kā pavadīt brīvdienu ģimenes un draugu lokā, izbaudīt sacensību garu un iepazīt savu pilsētu!

Vairāk informācijas interneta vietnē www.visit.jelgava.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.06.2024 - 02.07.2024 "Marta & Neftali"  Irlavā Tukuma TIC
No 5. - 7. jūlijam Irlavā tiks svinēti Irlavas pagasta svētki- Irlavas 570. jubileja! Visi tiek aicināti svinēt svētkus kopā ar Saksofonu duetu | Skatīt vairāk
Latvija
IGO Cepļa ceturtdienu koncerti jūlijā Bauskas TIC
Igo Mūzikas un mākslas Centrs CEPLIS ieskandina jūlija mēnesi ar ceturtdienu vakara koncertiem! | Skatīt vairāk
īpašs ģimenes piedāvājums Bellevue Park Hotel Riga
Īpašais ģimenes piedāvājums! | Skatīt vairāk
no 150 EUR
Jūnija vidū Bauskā uzsāks ceļu remontu! Bauskas TIC
Jūnija vidū uzsāks Kalna un Zaļās ielas seguma atjaunošanas un rotācijas apļa izbūves darbus | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.1268189sec.