Latvieši arvien biežāk izvēlas studēt angļu valodu Austrālijā

Austrālija jau gana sen ir pietiekami eksotisks eiropiešu ceļojumu galamērķis. Gadiem ejot, protams, izveidojies populārāko un skaistāko pilsētu, apskates objektu tops. Taču nu tūrisma firmas sāk novērot jaunu tendenci.

Arvien vairāk cilvēku izvēlas mācīties no jauna vai padziļināt zināšanas angļu valodā. "Iemesls tam ir pavisam vienkāršs, proti, iegūstot studenta vīzu, cilvēkam tiek dota iespēja dzīvot, mācīties  Austrālijā un arī strādāt līdz 40 stundām divās nedēļās. Tas nozīmē, ka nedēļā varat strādāt uz pusslodzi vai vienu nedēļu uz pilnu slodzi un otru nestrādāt vispār. Līdz ar to atliek pietiekami daudz laika mācībām. Viens gan ir jāzina – obligāti jāstudē vai jāapmeklē valodu kursi, citādi skola par cilvēku ziņo un viņš tiek izraidīts no valsts," stāsta tūrisma firmas Air Tour vadītājs Sergejs Trenins.

Šo iespēju izmantojot arvien vairāk cilvēku. Nav svarīgi, vai esat students Latvijā un kāds ir Jūsu vecums. Air Tour šādu iespēju izmanto pat līdz 4 cilvēkiem mēnesī, turklāt pārsvarā šo gadījumu studiju ietvaros vīzas tiek pagarinātas, un, atrodot darbu, iegūta arī uzturēšanās atļauja uz ilgāku laiku.

Runājot par citiem galamērķiem, savu popularitāti ne mirkli nav zaudējušas pilsētu līderes – Sidneja un Melburna. Turp latvieši bieži dodas apciemot radiniekus. Savukārt apskates objektu vidū pieprasītākais vēl joprojām ir Lielais Koraļļu rifs (Koraļļu jūrā), Uluru klints (Ayers Rock), Sidnejas opera, tropiskie meži un vīnu ielejas. Šogad atkal tiek piedāvāti gan grupu, gan individuālie ceļojumi uz Japānu.

Vairāk informācijas par Air Tour piedāvājumu interneta vietnē www.airtour.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.06.2024 - 21.06.2024 Lai skan bugi BURZMĀ Burzma
70. un 80. gadu latviešu hīti pie manis! Ieskandini saulgriežus virs Vecrīgas jumtiem, kad vēl, ja ne tagad? Gaidām Tevi 21.jūnijā jau 19.00! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.06.2024 - 24.06.2024 Apskati Līgo pasākumus Bauskas novadā! Bauskas TIC
Apskati, cik daudzveidīgs Līgo pasākumu piedāvājums ir Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Tukuma puses daiļdārzi gaida ciemos  Tukuma TIC
Tukuma puses daiļdārzi aicina ciemos jau tagad! Piedāvājam iepazīties ar skaistākajiem dārziem | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.66271305sec.