Mežotnes pils aicina pārus baudīt romantiku galma dāmu pavadībā

"Gadsimta pieskāriens" – tā saucas Mežotnes pils pašlaik pieprasītākais piedāvājums pāriem, kurā divi iemīlējušies vai jau laulāti cilvēki var baudīt divvientulību senā ampīra stilā un galma dāmu pavadībā. Lai pilī jaunajā sezonā būtu pieejams kas nebijis un ekstravagants ar savu pievienoto vērtību, pirms pusotra mēneša radās ideja sadarboties ar Rundāles pils galma dāmām. Kas tad īsti ir "Gadsimta pieskāriens", mums stāsta Mežotnes pils menedžere Ilze Djačuka.

Piedzīvojumā, kas pieejams jebkurā nedēļas dienā, ietilpst divu dienu programma ar ekskursiju, pārģērbšanos, senlaicīgas dejas apguvi un fotosesiju divu īstu galma dāmu pavadībā, vakariņām, nakšņošanu apartamentos, kā arī brokastīm ar apkalpošanu numuriņā. "Lai gan piedāvājuma cena ir šķietami augsta, to attaisno attiecīgais ekskluzivitātes pieskāriens, turklāt samērā īsajā laikā ekskursija ir negaidīti pieprasīta," stāsta Ilze.

Kā tad tas viss notiek?

"Laikā pirms norunātās dienas notiek intensīva sarakste par pāra apģērba un apkārtmēra izmēriem. Norunā konkrētu laiku, un tajā tad arī galma dāmas sagaida pāri uz balli Mežotnes pilī. Kāpēc balli? Ekskursijas noslēgumā pāris tiek apmācīts senajai ampīra laika Menueta dejai, kuru pēc tam atrāda lielajā Kupola zālē. Bet sākas ekskursija ar pastaigu pilī ar saistošu stāstījumu par ķeizarienes Katrīnes II dzīvi pilī – modi, viņas ikdienu un piedzīvojumiem."

Ilze turpina: "Kad pāris nonāk līdz otrajai telpai, sākas interesantākā daļa – pārģērbšanās. Par meiteni rūpējas galma dāma, par pusi – galma kungs. Šai brīdī pāris tiek viens no otra šķirts, un atkal satiekas tikai pēc pārģērbšanās. Milzīgs ir abu pārsteigums satiekoties – ja pāris pavisam jauns, tad gadās, ka pat neatpazīst viens otru – ir sarūpēts viss līdz pēdējam sīkumam – apģērbs, kurpes, zeķbikses, rotas, pat parūkas, apakšsvārki un korsetes."

Jaunajā tēlā tiek turpināta ekskursija. Puisis pat var iešņaukt pāris gramus tabakas, kas ir tikai normāla 18. gadsimta parādība. Šī piedzīvojuma daļa ilgst aptuveni pusotru stundu un noslēdzas ar jaunapgūto deju un vakariņām turpat Kupolu zālē. Visu šo laiku ekskursija tiek iemūžināta fotosesijā, kuras rezultātu pāris pilnā apmērā iegūst sev.

Nakti pāris pavada lielākajos pils apartamentos, no rīta saņemot brokastis numurā. Kas īpaši patīkami – nav jāsteidzas pamest viesnīcu līdz ierastajam pusdienas laikam, bet līdz vēlai pēcpusdienai ap pulksten 17:00 (ar iepriekšēju rezervāciju) varat pagūt nobaudīt arī zirgu izjādi pils teritorijā. Secinām, ka šī viennozīmīgi ir lieliska iespēja atpūsties un vairot mīlestību nebeidzami romantiskā stilā.

Pārsteidz otru pusīti un piesakies interneta vietnē www.mezotnespils.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.06.2024 - 29.06.2024 Disku golfa sacensības Bauska Open 2024 Bauskas TIC
29. jūnijā Bornsmindes parkā norisināsies Disku golfa sacensības Bauska Open 2024. | Skatīt vairāk
Latvija
Neredzamā Pasaule- pārsteidzoša pieredze! Neredzamā Pasaule
Aicinām apmeklēt unikālu ekskursiju, kurā vari piedzīvot pasauli tumsā, vadoties pēc citām maņām, neredzīgu gida vadībā. | Skatīt vairāk
Jūnija vidū Bauskā uzsāks ceļu remontu! Bauskas TIC
Jūnija vidū uzsāks Kalna un Zaļās ielas seguma atjaunošanas un rotācijas apļa izbūves darbus | Skatīt vairāk
Tukuma novada piekrastes naktsmītnes Tukuma TIC
Te būs saraksts ar naktsmītnēm no Bērzciema līdz pašam Bigauņciemam! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::7.36001992sec.