Jūrmalā atklāta Leonīda Tugaļeva izstāde ''Asi priekšmeti''

20. oktobrī pulksten 14.00 Jūrmalas pilsētas muzejā (Tirgoņu iela 29, Majori) tika atklāta fotogrāfa Leonīda Tugaļeva jaunākais darbu cikls ''Asi priekšmeti''.

Izstāde ''Asi priekšmeti'' veltīta Alisei Kukainei, kura mākslinieku, fotogrāfu, režisoru un citu radošo personu aprindās pazīstama kā Elfs. Izstādes nosaukums izvēlēts domājot par Elfu, tādā veidā akcentējot to, ka jebkura ikdienišķa saskarsme dažkārt var būt asa.

Leonīds Tugaļevs, kas ir ievērojams laikmetīgās fotogrāfijas autors, izstādes ekspozīciju veidojis no desmit attēliem, kuros kā tematikas akcenti caurvijas asinsrites loki. Vienlaicīgi šī izvēlētā struktūra kontrastē un vieno izvēlētos mākslas darbus.

Cikla fotogrāfijas tiek būvētas, izmantojot shematiskas struktūras un pievēršoties procesam, vietām atkārtojot fotogrāfam svarīgus motīvus. Fotogrāfijās redzamas ne tikai ikdienas situācijas, bet arī nojaušama dziļa iesaistīšanās sajūtu problemātikā. Kā liecinieks bīstamam procesam, nejēdzīgumam vai vilšanās gaisotnei, Leonīds Tugaļevs pēta aso priekšmetu noslēpumaino spēku un eleganci, izmantojot reportāžas žanra elementus.

Leonīds Tugaļevs ir fotogrāfs, kas ar dokumentālo un portretu fotogrāfiju panākumus un atzinību starptautiskos projektos guvis jau 70. un 80. gados. Pēdējos gados autors pievērsies portretu deformēšanai, inscenētu notikumu (piemēram, projekts ''Baļļuks'') fotografēšanai un reportāžu veidošanai.

Leonīda Tugaļeva izstāde ''Asi piekšmeti'' Jūrmalas pilsētas muzejā (Tirgoņu ielā 29) skatāma no 20. oktobra līdz 4. novembrim.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.tourism.jurmala.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Bauskas novadā "Mājas Kafejnīcu dienas" Bauskas TIC
Ieplāno savlaicīgi: vasaras garšu piedzīvojums Bauskas novadā jau pavisam drīz – Mājas Kafejnīcu dienas 27. un 28. jūlijā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 02.07.2024 "ILGA" & "ROCK SYMPHONY"  Jaunpilī  Tukuma TIC
5.jūlijā plkst. 19:00 Jaunpils pils iekšpagalmā uz skatuves kāps divas leģendāras apvienības: Dailes teātra dziedošie aktieri u.c. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.06.2024 - 04.07.2024 Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju! Bauskas TIC
Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
,


Daugavkrasti
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.84760594sec.