Viens no "Staro Rīga" dalībniekiem būs arī restorāns Cotton

Travelnews.lv jau ziņoja, ka šogad gaidāms jau piektais gaismas festivāls "Staro Rīga", kas norisināsies no 15. - 18. novembrim. Šī gada "Staro Rīga" koncepcija ir "Slavinājums", bet tās dalībnieki to interpretē dažādi. Savu dalību gaismas festivālā ir pieteicis arī restorāns Cotton, Tērbates ielā 73. Vairāk par dalību festivālā Travelnews.lv informē Inese Zača, restorāna ''Cotton'' direktore.

Inese Zača stāsta, ka "restorānā būs redzama gaismas instalācija, kuras nosaukums ir "Cotton Blossom", no angļu valodas tulkojot, tas nozīmē "Cotton uzplaukums". Pats restorāna nosaukums latviešu valodā nozīmē "kokvilna".

Restorāna direktore skaidro: "Mūsu logotipu rotā kokvilnas zieds, kas simbolizē auglību, pilnību, līdz ar to šie vārdi atbilst "Staro Rīga" koncepcijai - slavinājumam.” Zem “Cotton uzplaukums” slēpjas doma, ka ziedēšana ir brīnums - prieks, cerība un gaidīšana vienā laika nogrieznī. Būtības piepildījums nākotnei - krāsu pārvērtības.

Restorāns pēdējā laikā aktīvi piedalās dažādos mākslas projektos, tāpēc nebija divu domu pieteikt savu dalību arī gaismas festivālā. "Mēs nelaižam garām nevienu iespēju! Ne tikai ēdiena gatavošana ir māksla," tā uzskata Inese Zača.

Restorāna direktore atklāj, ka top plāns gaismas festivāla "Staro Rīga" ietvaros apmeklētājiem izveidot arī speciālpiedāvājumu. Šobrīd Inese Zača nav vienojusies ar pārējiem kolēģiem, tāpēc precīzi pateikt, kas tas būs, nevar. Tas vēl esot noslēpums.


Vairāk informācijas interneta vietnē www.cottonrestaurant.lv

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 02.07.2024 "ILGA" & "ROCK SYMPHONY"  Jaunpilī  Tukuma TIC
5.jūlijā plkst. 19:00 Jaunpils pils iekšpagalmā uz skatuves kāps divas leģendāras apvienības: Dailes teātra dziedošie aktieri u.c. | Skatīt vairāk
Latvija
Tukuma teātra izrāde "Trešā iespēja"  Tukuma TIC
12.jūlijā pulksten 19:00 Slampes Kultūras pilī būs skatāma Tukuma teātra izrāde "Pēdējā iespēja". Ieeja brīva. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.06.2024 - 04.07.2024 Ditas Lūses izstāde Mazajā Mežotnes pilī Bauskas TIC
Esi ielūgts apmeklēt Ditas Lūses izstādi "Saules laiks" Mazajā Mežotnes pilī no 21. jūnija līdz 1. augustam! Izstādes atklāšana 21. jūnijā, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 04.07.2024 Nakts autoorientēšanās sacensības Aizkraukles novada TIC
Atklāsim Aizkraukles pilsētas svētkus jau 12. jūlija naktī kopā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Biznesa augstskola Turība
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Rija Domus Hotel
,


Estravel Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.81273222sec.