Balttour: Mirklis pie Mītavas tilta tūrisma izstādē Balttour 2013

No 2013. gada 8. līdz 10. februārim Jelgavas reģionālais tūrisma centrs (JRTC) starptautiskajā tūrisma izstādē "Balttour 2013" prezentēs šā gada tūrisma aktualitātes reģionā. Šogad izstādes apmeklētāji tiks aicināti doties nelielā pastaigā pa improvizētu promenādi gar jauno Mītavas gājēju tiltu, piedalīties konkursos, aktīvi darboties, degustēt vietējo uzņēmumu produkciju un saņemt noderīgu informāciju par tūrisma iespējām Jelgavā, Jelgavas novadā un Ozolnieku novadā.

Izstādes stenda noformējumam no Jelgavas un Ķīpsalu tiks pārcelta promenāde pie jaunatklātā Mītavas gājēju tilta. Trīs dienu garumā improvizētajā promenādē notiks dažādas aktivitātes un pasākumi. Savas zināšanas par Jelgavu un tās apkārtni apmeklētāji varēs pārbaudīt interaktīvā spēlē un konkursos. Katru dienu starp veiksmīgākajiem dalībniekiem tiks izlozēti ielūgumi uz Ledus skulptūru festivālu, Jelgavas suvenīri un citas balvas. Mītavas tilta promenādē varēs pagatavot sev piemiņas lietu no Jelgavas, piemēram, izkalt monētu.

Pēc aktīvas darbošanās nepieciešams papildus spēka un enerģijas avots – to sniegs vietējie uzņēmēji un ražotāji, kas cienās ar pašu gatavotiem produktiem. Gardēži varēs nobaudīt Jelgavas pilsētas īpašā ēdiena – deserta "Šarlotes skūpsts" smalkās garšas nianses.

Jelgavas pilsētas dziesmu "Satiksimies Jelgavā!" un citas savas repertuāra dziesmas uz lielās skatuves izpildīs dziesmas autori - grupa TirkizBand.

JRTC stendā speciālisti sniegs plašu informāciju par atpūtas un tūrisma iespējām Jelgavas pilsētā, Jelgavas novadā un Ozolnieku novadā, kā arī būs pieejami informatīvie materiāli, maršruti un kartes.

Paralēli tūrisma izstādei Ķīpsalā Jelgavā notiks Ledus skulptūru festivāls, kura tēma šogad ir "Planēta Ledus". Savukārt Rīgā pie ieejas izstāžu zālē būs novietots unikāls ledus kosmosa tronis, kurā varēs apsēsties un nofotografēties.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.tornis.jelgava.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.06.2024 - 30.06.2024 Atklāj Gulbeni ar elektrovilcieniņu! Gulbenes novada TIC
Atklāj un iepazīsti skaistās ziemeļaustrumu Vidzemes parku un dārzu pilsētas Gulbenes un tās iedzīvotāju stāstu cauri laiku lokiem! | Skatīt vairāk
Latvija
īpašs ģimenes piedāvājums Bellevue Park Hotel Riga
Īpašais ģimenes piedāvājums! | Skatīt vairāk
no 150 EUR
Aizvadi vasaru "SAULI TVEROT" Cēsu novadā! Cēsu TIC
Jaunajā Cēsu novada vasaras ceļvedī ir apkopotas idejas neaizmirstamiem piedzīvojumiem, jautrām aktivitātēm un daudz kā cita noderīga! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50308394sec.