Iedvesmojies un dodies uz Alūksnes pusi, kur vienmēr gaidītas ģimenes ar bērniem

Par ģimenes atpūtai draudzīgām un viesmīlīgām naktsmītnēm Alūksnes pusē, kur pavadīt nakti un atpūsties no ierastās vides, stāsta Alūksnes novada tūrisma informācijas centra vadītāja Ingūna Dovgāne.

Ingūna Dovgāne: "Kā ģimenēm draudzīgas naktsmītnes noteikti jāmin lauku tūrisma un atpūtas centrs "Jaunsētas" un viesnīca "Jolanta"."

"Jaunsētu" lauku tūrisma un atpūtas centrā ģimenes varēs izvēlēties sev piemērotu atpūtas veidu. Varēsiet atpūsties Alūksnes ezera krastā, makšķerēt, karsēties pirtī, bērniem patiks rotaļas rotaļu laukumā. Ziemā uz "Jaunsētām" var doties tie, kuriem sirdī tuva zemledus makšķerēšana. Maltīti nodrošinās "Katrīnkrogs", kura interjers ieturēs 17. gadsimta stilā.

Ja vēlaties atpūsties Alūksnes centrā, tad jādodas uz viesnīcu "Jolanta". Viesnīca piedāvā septiņus ērtus un mājīgus numuriņus. Bērniem noteikti patiks peldes viesnīcas baseinā un karsēšanās saunā, bet vecāki varēs ļauties relaksējošai masāžai. Ingūna arī stāsta, ka viesnīcai "Jolanta" ir izdevīga atrašanās vieta, jo pavisam netālu atrodas Gulbenes – Alūksnes Bānītis, kas kursē divas reizes dienā.

Ingūna Dovgāne ir pārliecināta, ka naktsmītnei, kurā uzturas bērni kopā ar vecākiem ir nepieciešams nodrošināt bērnu ēdienkarti, kā arī bērniem, it īpaši pašiem mazākajiem, jābūt nodrošinātām bērnu gultiņām. Alūksnes TIC vadītāja saka: "Bērniem svarīga atpūta dabā, tāpēc ceļojot bērni bieži vien vēlas pavadīt nakti teltī gan lielākai tuvībai ar vecākiem, gan piedzīvojumam."

Vairāk informācijas interneta vietnē www.aluksnetourism.info

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 05.07.2024 Vēsturisko dārzu dienas Cesvainē Madonas TIC
Šā gada “Vēsturisko parku un dārzu dienu” ietvaros, ko jau sesto gadu jūlija mēnesī organizē Latvijas Piļu un muižu asociācija, aicinām ciemos | Skatīt vairāk
Latvija
Tūrisma karte "Iepazīsti kaimiņus Zemgalē" Bauskas TIC
“Iepazīsti kaimiņus Zemgalē!” – tūrisma maršruts un karte ģimenēm ar bērniem! | Skatīt vairāk
Bauskas novadā "Mājas Kafejnīcu dienas" Bauskas TIC
Ieplāno savlaicīgi: vasaras garšu piedzīvojums Bauskas novadā jau pavisam drīz – Mājas Kafejnīcu dienas 27. un 28. jūlijā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.06.2024 - 07.07.2024  Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra",” Vitalite”, "Relax". Zvaniet | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Cēsu TIC
,


Siguldas novada TIC
,


Trakai TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.24307704sec.