Albert Hotel Star Lounge bārs piedāvā unikālu koncertprogrammu

Albert Hotel Star Lounge bārā (Albert Hotel 11. stāvs) 2013. gada 14. februārī pulksten 21:00 norisināsies koncertprogramma, kuras laikā par romantisku noskaņu rūpēsies dīdžejs, saksofonists un vokāliste. Vairāk par koncertprogrammu pastāstīja Dj Aspirins un Star Lounge bārmenis Andrejs Sivuličs.

Koncertā uzstāsies Kristīne Grundmane & Hypnotic Band - eksperimentālais lounge un downtempo mūzikas projekts, Dj Aspirins un saksofonists Artūrs Tigulis. Izskanēs oriģinālkompozīcijas, kā arī spilgtākie skaņdarbi no izpildītāju Sade, Bonobo, Sweet Coffee, Morcheeba repertuāra.

Koncertprogrammā atmosfēras instrumentālā mūzika sastopas ar jazz/ambient vokālām niansēm. "Koncertprogramma Star Lounge bārā sniedz īpašu, mierīgu un patīkamu noskaņu. Pasākums norisināsies tieši Valentīndienā, tāpēc gaidām arī romantikas meklētājus, kuri novērtēs kvalitatīvu mūziku patīkamā atmosfērā," informē Star Lounga bārmenis Andrejs Sivuličs.

"Mūziķi koncertu sniegs līdz pulksten 23:00 vakarā, bet līdz pat pulksten 01:00 naktī par patīkamu noskaņu rūpēšos es," tā Dj Aspirinis. Viņš arī stāsta, ka šādā sastāvā mūziķi pirmoreiz uzstāsies Albert Hotel Star Lounge bārā.

"Pārsvarā uzstājamies privātos pasākumos, kur pārsteidzam ar kvalitatīvu skanējumu un radam īpašu atmosfēru. Tomēr nākotnē būs iespēja mūs redzēt arī citās publiskās vietās, ne tikai Albert Hotel," informē Dj Aspirins.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.alberthotel.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.06.2024 - 02.07.2024 "Marta & Neftali"  Irlavā Tukuma TIC
No 5. - 7. jūlijam Irlavā tiks svinēti Irlavas pagasta svētki- Irlavas 570. jubileja! Visi tiek aicināti svinēt svētkus kopā ar Saksofonu duetu | Skatīt vairāk
Latvija
IGO Cepļa ceturtdienu koncerti jūlijā Bauskas TIC
Igo Mūzikas un mākslas Centrs CEPLIS ieskandina jūlija mēnesi ar ceturtdienu vakara koncertiem! | Skatīt vairāk
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.06.2024 - 04.07.2024 Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju! Bauskas TIC
Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.84871602sec.