Balttour: Travel RSP aicina uz tikšanos izstādē

No 2013. gada 8. līdz 10. februārim Rīgā, starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks ikgadējā tūrisma izstāde - gadatirgus "Balttour 2013". Tūrisma aģentūra "Travel RSP" aicina ikvienu interesentu  apmeklēt uzņēmuma stendu, kurā varēs iepazīties ar labākajiem ceļojumu piedāvājumiem 2013. gadam!

"Esam gandarīti, ka jauno izstādi sagaidām ar vairākiem jaunumiem. Arvien ir paplašinājies Travel RSP ceļojumu klāsts un kopumā šobrīd piedāvājam 60 dažādus ceļojumus, tostarp ar galamērķiem vēl maz zināmajā un interesantajā Balkānu reģionā. Un, protams, mēs esam priecīgi, ka ceļotājiem piedāvājam ērtu un skaistu mājas lapu, kurā var atrast visas interesējošās ziņas un nopirkt ceļojumus ātri un ērti," komentēja aģentūras vadītāja Aija Andersone.

Informācija par "Balttour 2013"

Ikgadējā tūrisma izstāde – gadatirgus "Balttour 2013" ik gadu pulcē vairāk kā  250 eksponentu un 600 dalīborganizāciju no 40 Eiropas, Centrālās Āzijas un Tuvo Austrumu valstīm, to vidū ir nacionālie un reģionālie tūrisma biroji, viesnīcas, aviokompānijas, tūrisma aģentūras, tūrisma pakalpojumu sniedzēji, reģionālās tūrisma asociācijas un citas organizācijas. "Balttour 2013" organizē Latvijas Tūrisma Aģentu un operatoru asociācija, kurā apvienojušies  50 vadošie Latvijas tūrisma aģenti un operatori.

Informācija par ceļojumu aģentūru SIA "Travel RSP"

Ceļojumu aģentūra SIA "Travel RSP" darbojas kopš 2007. gada un ir specializējusies tikai tās organizēto un vadīto ceļojumu tirdzniecībā. 2013. gada februārī ceļojumu aģentūra SIA "Travel RSP" ceļotājiem piedāvā 60 dažādus ceļojumus uz 15 galamērķiem, to vidū piedāvājot slēpošanas, aktīvās atpūtas, SPA atpūtas un svētku ceļojumus.

Ceļojumu aģentūra SIA "Travel RSP" ir reģistrēta Latvijas Tūrisma aģentu un operatoru datubāzē. Kopš 2009. gada nogales aģentūra ir "Saaremaa Spa Hotels" oficiālais pārstāvis Latvijā.

Vairāk informācijas interneta vietnē lv.rsp.travel/lv/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jūnija vidū Bauskā uzsāks ceļu remontu! Bauskas TIC
Jūnija vidū uzsāks Kalna un Zaļās ielas seguma atjaunošanas un rotācijas apļa izbūves darbus | Skatīt vairāk
Latvija
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk
Zvejnieksvētki Lapmežciemā - 13.07 Tukuma TIC
Svētku koncerts un jautra atmosfēra kopā ar Aināru Bumbieri, dziedošajiem aktieriem, Ivo Fominu, "Papīra lidmašīnām" u.c. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.06.2024 - 30.06.2024 Piedzīvo mākslas burvību izstādēs TUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma novads aicina mākslas cienītājus un kultūras entuziastus jūnijā apmeklēt daudzveidīgās izstādes | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.52611709sec.