Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī gatavos Adventes vainagu

30. novembrī, Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī notiks radošā nodarbība, kuras dalībniekiem būs iespēja izveidot savu Adventes vainagu. Ikviens tiek aicināts piedalīties nodarbībā un piešķirt Adventes tradīcijai vēl sirsnīgāku nozīmi, pirmajā adventē aizdedzot svecīti paša darinātā Adventes vainagā.

Adventes vainags ir kristiešu svētku simbols, kas ar savu spēju izgaismot un saīsināt tumšāko ziemas laiku, ir atradis vietu katrā mājā. Ar adventi sākas baznīcas liturģiskais gads.

Nodarbību vadīs Zanda Kursīte, kas dalībniekiem stāstīs par Adventes un Ziemassvētku gaidīšanas tradīcijām un iepazīstinās ar dažādiem Adventes vainagu darināšanas veidiem. Nodarbības ietvaros katrs dalībnieks varēs izveidot savu svētku vainagu.

Gatavojoties svētkiem, Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornis decembra sestdienās aicina piedalīties arī citās radošajās nodarbībās: 7.decembrī – Ziemassvētku puzuru darināšana, 14.decembrī – rotājumu veidošana Ziemassvētku eglītei.

Radošā nodarbība „Adventes vainaga veidošana” Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī notiks 30.novembrī, pl.12:00. Dalības maksa nodarbībā: 3,50 Ls, pirmsskolas vecuma bērniem – 1,00 Ls. Nodarbības ilgums aptuveni 2 stundas. Dalībniekiem līdzi jāņem sveces un sveču stiprinājumi.

Vairāk informācijas un pieteikšanās nodarbībai pa tālruni 63005445.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.06.2024 - 02.07.2024 "Marta & Neftali"  Irlavā Tukuma TIC
No 5. - 7. jūlijam Irlavā tiks svinēti Irlavas pagasta svētki- Irlavas 570. jubileja! Visi tiek aicināti svinēt svētkus kopā ar Saksofonu duetu | Skatīt vairāk
Latvija
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk
Vasaras atpūta pie Madonas novada ezeriem Madonas TIC
Pavadi brīvdienas kādā no atpūtas vietām pie mūsu puses ezeriem. Kad gaiss smaržo pēc ezera, draugu sarunām un bērnu smiekliem, vasara ir | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.59267497sec.