Kalnciema kvartālā notiks Lieldienu svinības

2014. gada 19. aprīlī Kalnciema kvartālā no 10:00 līdz 16:00 kopīgi svinēsim Lieldienas. Uz brīvdabas skatuves Vītolu ģimene aicinās dziedāt līdzi gadskārtu dziesmām un izlocīt kājas rotaļās un dančos. Tiks atklātas lielās šūpoles, darbosies karuselis un ikvienam būs iespēja līdzdarboties Rīgas 69. skautu un gaidu vienības vadītajās darbnīcās. Amatnieki tirdziņā būs sarūpējuši īpašus amatniecības izstrādājumus ar Lieldienu tematiku, un zemnieki piedāvās svaigas pašmāju kūkas, pirmos zaļumus un citus gardumus svētku mielastam.

No 11:00 līdz 15:00 Kalnciema kvartāla Brūnajā koka mājā bērni un jaunieši aicināti apgūt praktiskas iemaņas, kā, izmantojot dabas materiālus, rīkoties pārgājienos, laivu braucienos un citās aktivitātēs brīvā dabā, kā arī no 12.00 līdz 15.00 Kalnciema kvartāla pagalma bedrē iesaistīties interaktīvās spēlēs un rotaļās, komunikācijas un sadarbības attīstīšanai, kuras vadīs skauti un gaidas.

No 12:00 līdz 15:00 uz Kalnciema kvartāla pagalma skatuves uzstāsies dziedošā "Vītolu ģimene", kura vadīs sadziedāšanos, skandinot dziesmas par Sauli, Pavasari un Lieldienām. Vītolu ģimenes kopā dziedāšana sākās jau pirms 30 gadiem, bet kopš dalības LNT pirmajā Dziedošo ģimeņu konkursā 2009. gadā, Vītolu ģimenes darbība, kļuvusi daudzveidīgāka - ģimene koncertē, piedalās dažādās nometnēs, veido lielākus un mazākus notikumus paši, vada muzicēšanas nodarbības gan bērniem, gan pieaugušajiem, kā arī iesaistās izglītības un attīstības projektos, augot kopā ar citiem prasmēs sadarboties un izjust savu un tautas dvēseli, tautasdziesmas gudrību un spēku.

Dienas garumā Kalnciema kvartāla pagalmā varēsiet nobaudīt svaigus salātus, pankūkas, burgerus vai desertu no restorāniem Vincents un EcoCatering, kā arī iegādāties Latvijā ražotus amatniecības un pārtikas produktus.

Pasākumu atbalsta Rīgas dome.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
IGO Cepļa ceturtdienu koncerti jūlijā Bauskas TIC
Igo Mūzikas un mākslas Centrs CEPLIS ieskandina jūlija mēnesi ar ceturtdienu vakara koncertiem! | Skatīt vairāk
Latvija
Tukuma novada piekrastes naktsmītnes Tukuma TIC
Te būs saraksts ar naktsmītnēm no Bērzciema līdz pašam Bigauņciemam! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.06.2024 - 04.07.2024 Ditas Lūses izstāde Mazajā Mežotnes pilī Bauskas TIC
Esi ielūgts apmeklēt Ditas Lūses izstādi "Saules laiks" Mazajā Mežotnes pilī no 21. jūnija līdz 1. augustam! Izstādes atklāšana 21. jūnijā, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 04.07.2024 Nakts autoorientēšanās sacensības Aizkraukles novada TIC
Atklāsim Aizkraukles pilsētas svētkus jau 12. jūlija naktī kopā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46782398sec.