Ar dažādiem pasākumiem atklās atjaunoto Grīziņkalna parku un Ziedoņdārzu

Pirmdien, 2015. gada 1.jūnijā, ar dažādiem pasākumiem tiks atklāti divi pilnībā atjaunoti galvaspilsētas parki – Grīziņkalna parks un Ziedoņdārzs. Šie parki tagad kļuvuši daudz pievilcīgāki un ar plašākām atpūtas iespējām – nomainīts celiņu segums un soliņi, atjaunoti bradājamie baseini, izveidoti kvalitatīvi bērnu rotaļu laukumi un veikta virkne citu nozīmīgu uzlabojumu.

Plkst. 14.00 Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs kopā ar pašvaldības amatpersonām atklās Ziedoņdārzu, kurā būs baudāmi gan pūtēju orķestra "Auseklītis" priekšnesumi, gan mazos rīdziniekus no plkst. 14.00 līdz 16.00 priecēs aktīvā tūrisma centra "Eži" piedāvātās aktivitātes Māra Grigaļa vadībā. Atklāšanas pasākums notiks parka centrālajā laukumā pie strūklakas.

Savukārt plkst. 15.00 tiks atklāts Grīziņkalna parks, kur gaidāms "Ghetto games" sarūpētais ielu vingrotāju priekšnesums un bruņinieku cīņas, kā arī Latviešu Sieviešu invalīdu asociācijas "Aspazija" dziesma un deja. Atklāšanas pasākums notiks parkā pie atjaunotā bradājamā baseina.

Rīgas domes Pilsētas attīstības departaments patlaban pabeidzis trīs ievērojamu galvaspilsētas parku – Grīziņkalna parka, Ziedoņdārza un Miera dārza, kā arī ielu un ielu apgaismojuma rekonstrukcijas projektu "Grīziņkalna un tam pieguļošā Miera dārza teritorijas revitalizācija". Projekta kopējās izmaksas ir 9,4 miljoni eiro, ierēķinot pievienotās vērtības nodokli (PVN). Pašvaldība piesaistījusi Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzekļus 85% jeb 6,4 miljonu eiro apjomā no projekta attiecināmām izmaksām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zvejnieksvētki Lapmežciemā - 13.07 Tukuma TIC
Svētku koncerts un jautra atmosfēra kopā ar Aināru Bumbieri, dziedošajiem aktieriem, Ivo Fominu, "Papīra lidmašīnām" u.c. | Skatīt vairāk
Latvija
īpašs ģimenes piedāvājums Bellevue Park Hotel Riga
Īpašais ģimenes piedāvājums! | Skatīt vairāk
no 150 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.06.2024 - 02.07.2024 "Marta & Neftali"  Irlavā Tukuma TIC
No 5. - 7. jūlijam Irlavā tiks svinēti Irlavas pagasta svētki- Irlavas 570. jubileja! Visi tiek aicināti svinēt svētkus kopā ar Saksofonu duetu | Skatīt vairāk
IGO Cepļa ceturtdienu koncerti jūlijā Bauskas TIC
Igo Mūzikas un mākslas Centrs CEPLIS ieskandina jūlija mēnesi ar ceturtdienu vakara koncertiem! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49086809sec.