Ekskursija ar autobusu izstādes «Jelgavas Kaķis» laikā

2015. gada 13.un 14.jūnijā Jelgavā norisināsies Starptautiskā kaķu izstāde "Jelgavas Kaķis 2015". Jelgavas reģionālais tūrisma centrs sestdien, 13.jūnijā aicina doties ekskursijā ar autobusu un iepazīt dzīvnieku pasauli LLU Veterinārmedicīnas fakultātes vēstures muzejā un mini zoo "Lauku sēta".

Ekskursijas sākumā uzzināsim par lielāku un mazāku dzīvnieku uzbūvi LLU Veterinārmedicīnas fakultātes vēstures muzejā, kur apskatāmi dzīvnieku skeleti – no mazā sikspārņa līdz divkupru kamielim un pat lielajam kaķim - tīģerim. Šī ir Latvijā bagātīgākā mājdzīvnieku un savvaļas dzīvnieku skeletu eksponātu kolekcija, ko gatavojuši studenti un mācībspēki.

Pēc muzeja apmeklējuma dosimies iepazīt dzīvniekus dabā. Mini zoo "Lauku sēta" Branku ciemā dzīvo ēzeļi, poniji, mūlis, gotiņa, lama, truši, punduraitas, pundurkazas, pundurcūkas, kā arī putni - pāvi, tītari, vistas un, protams, suņi un kaķi. Mazākie ekskursijas dalībnieki varēs izvizināties ponija vai ēzelīša mugurā.

Lai ekskursiju būtu ērti apvienot ar izstādes "Jelgavas kaķis" apmeklējumu, ekskursijas dalībnieki autobusā tiks uzņemti arī pie Zemgales Olimpiskā centra. Ekskursijas sākums 13.jūnijā, pl.12:30 no Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa (Akadēmijas iela 1), pl.12:45 iekāpšana pie Zemgales Olimpiskā centra (Kronvalda iela 24). Atgriešanās Jelgavā ap pl.15:30.

Ekskursiju vada gide Ina Jurģe. Pieteikšanās ekskursijai pa tālruni 63005447 vai e-pastu [email protected]. Vietu skaits ierobežots. Vairāk informācijas – www.visit.jelgava.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 04.07.2024 Nakts autoorientēšanās sacensības Aizkraukles novada TIC
Atklāsim Aizkraukles pilsētas svētkus jau 12. jūlija naktī kopā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.06.2024 - 02.07.2024 "Marta & Neftali"  Irlavā Tukuma TIC
No 5. - 7. jūlijam Irlavā tiks svinēti Irlavas pagasta svētki- Irlavas 570. jubileja! Visi tiek aicināti svinēt svētkus kopā ar Saksofonu duetu | Skatīt vairāk
Aizvadi vasaru "SAULI TVEROT" Cēsu novadā! Cēsu TIC
Jaunajā Cēsu novada vasaras ceļvedī ir apkopotas idejas neaizmirstamiem piedzīvojumiem, jautrām aktivitātēm un daudz kā cita noderīga! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42286205sec.