Aicina uz spēka dziesmu vakaru Līgo skaņās

Tuvojoties skaistākajiem un skanīgākajiem svētkiem – vasaras saulgriežiem, šodien, 2015.gada 17. jūnijā, pulksten 18.00 kafejnīcā "Kursas Putni", Liepājā, Fr.Brīvzemnieka ielā 28, visi mīļi gaidīti uz spēka dziesmu vakaru Līgo skaņās jeb kopīgu sadziedāšanos latviešu tautasdziesmās.

Vasaras saulgriežu laikā pārdomāsim to, par ko jāpateicas un kas jāatstāj pagātnē, un domāsim, kam veltīt spēku, domas un savus darbus nākotnē. Līgo dziesmas ir brīnišķīga un dabiska latviešu meditācija, kas palīdz ieklausīties gan sevī, gan citos. Vēl jo spēcīgāk šīs dziesmas izskan šajā spēka un pilnzieda laikā – saulgriežos.   

Spēka dziesmu vakarā ielīgosim saulgriežus kopā. Kā ierasts, skanēs  ģitāras un kopā sanākušo balsis. Ikvienam būs pieejami tautasdziesmu vārdi līdzi dziedāšanai. Repertuārā gan labi zināmas, gan arī mazāk pazīstamas latviešu saules dziesmas. Iedvesmas avoti – šoreiz skaistās Līgo dziesmas, kā arī Zanes Boitmanes-Priedēnas 2012. gadā realizētā grāmata „Spēka dziesmas” un jaunais 2014. gada izdevums "Spēka dziesmas. Uguns", kā arī, protams, Austras Pumpures dziedātās dziesmas.

Līdzi ieteicams ņemt mieru un labu noskaņojumu, kā arī tie, kas spēlē kādu mūzikas instrumentu, var pievienoties arīdzan muzikāli. Spēka dziesmu vakaros reizi mēnesī kafejnīcā "Kursas Putni" kopā būt aicina Inese Sērdiene.

Ieeja bez maksas.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.06.2024 - 04.07.2024 Ditas Lūses izstāde Mazajā Mežotnes pilī Bauskas TIC
Esi ielūgts apmeklēt Ditas Lūses izstādi "Saules laiks" Mazajā Mežotnes pilī no 21. jūnija līdz 1. augustam! Izstādes atklāšana 21. jūnijā, | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.07.2024 - 04.07.2024 Teātru festivāls “Ķiršu dārzs" Balvos Balvu TIC
No 5. līdz 7. jūlijam Balvos notiks teātra svētki - VII Starptautiskais teātru festivāls “Ķiršu dārzs”. | Skatīt vairāk
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk
Tukuma novada piekrastes naktsmītnes Tukuma TIC
Te būs saraksts ar naktsmītnēm no Bērzciema līdz pašam Bigauņciemam! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49598312sec.