Baltic Travel Group ēnojas Ēnu dienā

2016.gada 10.februārī norisinājās Ēnu diena. Tā ir pasaulē atpazīstama un atzīta Junior Achievement karjeras izglītības programma 1.-12. klašu skolēniem. Tās ietvaros skolēni apmeklē kādu darba vietu un vēro interesējošās profesijas pārstāvja darba ikdienu.

Šogad arī Baltic Travel Group komanda ar lielu prieku savā uzņēmumā uzņēma septiņas drosmīgas ēnas, kuras vēlējās izzināt tūrisma pasauli līdz tās dziļumiem. Kā ēnotāji piedalījās vienmēr optimistiskā biroja vadītāja, drosmīgā izejošā tūrisma nodaļas vadītāja, dinamiskā konferenču pasākumu rīkošanas nodaļas vadītāja un kreatīvā mārketinga vadītāja.

Uzņēmuma telpās Kr.Barona 13/15 visu dienu dinamiski čaloja sešas jaunas meitenes un viens drosmīgs puisis, ēnas sabraukušas no Lapmežciema, Iecavas, Mālpils un Rīgas. Jauniešie ienesa uzņēmumā svaigas domu vēsmas, nerimstošu pozitīvismu un degsmi mācīties. Tāpat skolēni tika iepazīstināti ar vieniem no mūsu veiksmīgajiem sadarbības partneriem – Semarah Hotel Metropole, kur ēnas baudīja pusdienas patīkamā un elegantā atmosfērā.

Tā kā Ēnu dienas mērķis ir iepazīstināt skolēnus ar dažādu profesiju un nozaru prasībām, lai palīdzētu jauniešiem izvēlēties profesiju, tad dienas laikā skolēni iepazina dažādo profesiju šķautnes. Komanda lepojas, ka sagādājusi jauniešiem tik piedzīvojumiem bagātu dienu. "Šī bija interesanta un informācijas bagāta diena, ne mirkli nebija garlaicīgi un bija iespēja uzzināt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem saistībā ar mārketingu."

Baltic Travel Group tūrisma speciālisti ir pratuši iedegt dzirksti jauniešos: "Pēc šīs Ēnu dienas sāku domāt, ka tomēr varētu nākotni saistīt ar tūrismu, jo tā tiešām ir mana kaislība un šis darbs ir ļoti interesants." Un tūrisma nozares pēc dažiem gadiem varēs sagaidīt kompetentus jaunos speciālistus: "Paldies Baibai par to, ka izstāstīja īpašas nianses par tūrismu, "atvēra acis". Esmu tik iedvesmas pilna, ka gribētu pie Jums strādāt! Šī diena bija izšķiroša, tagad zinu, ka noteikti iešu studēt tūrismu!"

Baltic Travel Group uzskata, ka Ēnu diena ir ļoti nozīmīgs solis ikviena skolēna izglītības un karjera procesa turpmākā izvēlē. Tas palīdz jauniešos rosināt domas par nākotni un profesijām, kuras ir vērts apsvērt savā turpmākā izvēlē. Tāpat šī diena ir lieliska iespēja bijušajiem skolniekiem atcerēties savu agrāko skolu un piedāvāt iespēju kādam kļūt par Ēnu.

Mūsu komanda tic, ka jauniešos un viņu vēlmē mācīties un strādāt ar atdevi ir spēks! Tā ir mūsu nākotne! Nākamgad plānosim un iesaistīsim arī citus tūrisma speciālistus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tukuma teātra izrāde "Trešā iespēja"  Tukuma TIC
12.jūlijā pulksten 19:00 Slampes Kultūras pilī būs skatāma Tukuma teātra izrāde "Pēdējā iespēja". Ieeja brīva. | Skatīt vairāk
Latvija
Aizvadi vasaru "SAULI TVEROT" Cēsu novadā! Cēsu TIC
Jaunajā Cēsu novada vasaras ceļvedī ir apkopotas idejas neaizmirstamiem piedzīvojumiem, jautrām aktivitātēm un daudz kā cita noderīga! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 05.07.2024 Vēsturisko dārzu dienas Cesvainē Madonas TIC
Šā gada “Vēsturisko parku un dārzu dienu” ietvaros, ko jau sesto gadu jūlija mēnesī organizē Latvijas Piļu un muižu asociācija, aicinām ciemos | Skatīt vairāk
īpašs ģimenes piedāvājums Bellevue Park Hotel Riga
Īpašais ģimenes piedāvājums! | Skatīt vairāk
no 150 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46409202sec.