Aizraujošs stāsts par diženajiem kino šedevriem – pasaulslaveno Itālijas iluzionistu «DISGUIDO» šovā «Kino brīnumi»

Aizraujošs stāsts par diženajiem kino šedevriem – pasaulslaveno Itālijas iluzionistu «DISGUIDO» šovā «Kino brīnumi»

Jau pavisam drīz – 2024. gada 1. un 2. jūnijā – Iluzionisma teātrī/muzejā «Mystero» ar izrādi «CinéMagique» («Kino brīnumi») viesosies pasaulslavenie Itālijas iluzionisti «DISGUIDO» (Guido Marini un Izabella Raponi).

Abi mākslinieki skatītājiem piedāvās izbaudīt krāšņu un aizraujošu izrādi, kuras galvenais moto ir «Kad kino nonāk iluzionistu rokās...» un  kura vēsta par diženajiem kino šedevriem, vienlaikus apspēlējot tos ar iluzionisma elementiem, vienlaikus radot arī maģisku pieredzi. Teju pusotru stundu garajā izrādē mākslinieku duetam izdosies kopā sapludināt iluzionismu, kino, ātro tērpu transformāciju, deju, pantomīmu, akrobātiku, ēnu teātri un mūziku. Izrādes ilustrācijas būs alegoriskas un metaforiskas kinematogrāfiskas gleznas, ar kuru palīdzību izrādes varoņi stāstīs par cilvēka evolūciju kino vēsturē, dodot vaļu sapnim un iztēlei caur «Disguido» komēdiju un dzeju. Jāpiebilst, ka kino brīnumi atdzims ēkā, kur savulaik atradās populārais kinoteātris «Liesma.

«Gluži kā vēsturiskās «burvju lampas projekcija», šī izrāde ļauj vaļu iztēlei un aizved mūs uz dzejisku un fantasmagorisku vietu, kur nekas nav tā, kā izskatās un kur tajā pašā laikā viss ir iespējams. Gluži kā īstā KINO!» gaidāmo šovu raksturo «Mystero» dibinātāja un iluzioniste Dace Pecolli.

«Disguido» duets ir komēdijas un maģijas Eiropas čempioni, kuri dažādos konkursos saņēmuši balvas visā pasaulē, tāpat viņi ir arī Zelta statuetes – maģijas «Oskara» - laureāti. Mākslinieki ir bieži dažādu televīzijas programmu viesi, tostarp – labi zināmā Lasvegasas šova «Fool Us» dalībnieki. Miljoniem skatītāju ir aplaudējuši viņu neticamajiem priekšnesumiem turneju laikā 48 dažādās pasaules valstīs. Novērtēt viņu sniegumu  varēs arī, 1. un 2.jūnijā atnākot uz Iluzionisma teātri «Mystero».

Īss ieskats izrādē: www.youtube.com/watch?v=yxxVzToLeN8

https://fb.watch/rp2P4iJLR6/

«Mystero» dibinātāji – iluzionisti Pecolli – uzsver, ka šī izrāde piedāvās izbaudīt burvību, jautrību un brīnumus visai ģimenei. «Kino ir viens no skaistākajiem brīnumiem, kuru cilvēks ir radījis. Sapņi pārtop tēlos, un viss kļūst iespējams. Kino vēsturiski ir bijusi auglīga augsne arī iluzionistiem, jo kino burvju trikus jeb specefektus 20. gadsimta sākumā izgudroja franču burvju mākslinieks Džordžs Meljes,» atklāj Enriko Pecolli.

Izrāde «CinéMagique» notiks: 1.jūnijā plkst.14.30 un plkst.18 un 2. jūnijā plkst.14.30, un tā ir piemērota dažāda vecuma skatītājiem.

Biļetes var iegādāties šeit: https://fienta.com/lv/o/cinemagique

Iegādājoties grupas biļetes (sākot no 10 personām),  var saņemt 10% atlaidi. Lai saņemtu atlaižu kodu

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.06.2024 - 27.06.2024 "Peoniju ziedu parāde 2024" Kalsnavā  Madonas TIC
LVM Kalsnavas arborētumā sācies peoniju ziedēšanas laiks, kolekcijā ap 300 peoniju dažādības. “Peoniju ziedu parāde 2024” šogad notiks visu | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.06.2024 - 24.06.2024 Apskati Līgo pasākumus Bauskas novadā! Bauskas TIC
Apskati, cik daudzveidīgs Līgo pasākumu piedāvājums ir Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Neredzamā Pasaule- pārsteidzoša pieredze! Neredzamā Pasaule
Aicinām apmeklēt unikālu ekskursiju, kurā vari piedzīvot pasauli tumsā, vadoties pēc citām maņām, neredzīgu gida vadībā. | Skatīt vairāk
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47251701sec.