Liepājā notiks deju mūzikas pasākums Love Sounds

19.02.2010 Kino Balles vestibilā „Popcorn lounge” notiks deju mūzikas pasākums „Love Sounds”. Starts – 23.00.

Ir ziema. Laukā mīnus divdesmit. Sals kņudina tavus vaigus. Esi līdz ceļiem kupenās. Arī darbā šefs kārtējo reizi liek strādāt līdz vēlam vakaram. Neredzi dienas gaismu. Esi nosalis. Taču kā gribētos kaut uz mirklīti atslēgties no realitātes, sasildīties un relaksēties patīkamas mūzikas pavadījumā. Nāc pie mums – sasildies un relaksējies!

Ar saulainām un pozitīvām mūzikas melodijām tavu sirdi atkausēs un ķermeni sasildīs Dj Nikulin, Guretsky un RXD.

Iemalkojot gardos kokteiļus tev kļūs siltāk. Satiec draugus. Aprunājies. Sadzirdot patīkamas skaņas, tu ritmiski piedungosi līdzi melodijai. Un re – tu jau esi dejuzāles centrā un ļaujies pozitīvām mūzikas vibrācijām, kas domās aiznes tevi uz tropisku salu, kur vienmēr ir silts un spīd saules. Lūk, tāda ir mūsu realitāte. Un tava?

DJ Nikulin ( a.k.a. DJ Nik ) ar mūziku nodarbojas jau vairākus gadus. Liepājā zināmi projekti - Bunker , Shine Cafe, Black & White - notika ar viņa palīdzību. Četru gadu garumā Nikulin ir uzstājies gan pašmāju, gan ārvalstu klubos un pasākumos - Liepājā (Pablo, Big7), Rīga ( Essential , Galerija NIA , Art & Music Bakery ), Londonā (kopā ar vocal dziedatāju), Jelgavā , Ogrē , Saldū , Ventspilī , Valmierā u.c.

DJ Guretsky 2000. gadā uzsācis kolekcionēt mūziku, bet 2003. gadā, nopērkot pāris plašu atskaņotājus un mikseri, sāka pastāvīgi mācīties spēlēt. Kopš tā laika spēlējis privātos pasākumos miksējot dažādu stilu house mūziku. No 2006. gada vairakkārt spēlējis Rīgā, disko-barā „White Lounge”, ka arī viesojies „Sunset Barā”, Ogres klubā “Bermuds”, „Pulkvedim neviens neraksta”, kā arī Liepājas klubā „Pablo” un 5.Latvijas elektroniskās mūzikas festivālā „Sintētiskā Sircapziņa 2008”. Vairākas reizes spēlējis guest miksu Capital FM raidījumā „Body and Soul House Session”.

Muzikālais formāts ir house mūzika. Pie tam Guretsky neaprobežo sevi ar kādu vienu house mūzikas virzienu. Patīk veidot savu setu eklektiski, galvenais setā nepazaudēt harmoniju. Muzikālais box sastāv no deep, soulful, westcoast, disco, jackin’ kā arī tech materiāla.

DJ RXD savu Dj karjeru sāka 2001.gadā, spēlējot leģendārajā klubā ”Metro”. Mūzikas pamatstils vienmēr bijis house un techno. Ilgu laiku ir sadarbojies ar Dj Rudd, kā rezultātā tika izveidoti daudzi labi house skaņdarbi. Bez dīdžejošanas viņš ir organizējis gan klubu, gan arī lielākus pasākumus. Šodien Dj RXD ir apvienības housemusic.lv dalībnieks.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.05.2024 - 20.06.2024 Sauilgrieži Gotlandē. Pēdējās vietas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 2 naktis 3* viesnīcā Visbijā, brokastis // Iekļauts velosipēda pārvadājums // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 529 EUR
Tivata un Melnkalne  Karstais piedāvājuma Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis viesnīcā ar izvēlēto ēdināšanas programmu | Skatīt vairāk
no 485 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.06.2024 - 18.06.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Agrās rezervēšanas piedāvājumi! Estravel Latvia
Ieplānojiet atvaļinājumu eksotiskā galamērķī - uzsildiet ziemu! | Skatīt vairāk
no 619 EUR
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.8907721sec.