Sieviešu koris Aija aicina smaidīt

Sestdien, 13.03.2010 pulksten 14:00 Liepājas Latviešu biedrības namā pavasarīgas noskaņas ienesīs Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra sieviešu koris „Aija”, diriģente Gunta Vite, kormeistare Antra Berga un koncertmeistars Normunds Kalniņš koncertā „Aijas smaids”.

6. marts ir Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra sieviešu kora „Aija” dzimšanas diena, savukārt 12. marts - vārda Aija īpašā diena, tādēļ ik gadu martā tiek rīkots tematiskais koncerts, kas ir kora dāvana sev un saviem klausītājiem.

Šoreiz, atzīmējot savu 18. jubileju, koris aicina ikvienu pasmaidīt piedāvājot divdaļīgu, pavasarīgās noskaņās vītu koncertu „Aijas smaids”. Savus muzikālos smaidus dāvās arī kora draugi - Em.Melngaiļa Liepājas mūzikas vidusskolas akordeonistu orķestris, diriģents Aleksandrs Ļebedevs, Em.Melngaiļa Liepājas mūzikas vidusskolas flautu kvartets, vadītājs Dzintars Jurgelaitis un solists Raivis Bružis.

Pirmajā daļā, akcentējot saules tēmu, skanēs tādas latviešu komponistu dziesmas kā I.Arnes ”Saules svētdiena” un Z.Liepiņa "Novij man māmuliņa", kā arī tautas dziesmu apdares A.Engelmaņa "Liec sauli gulēt" un kora zelta fonds - „Tek saulīte tecēdama”, kas ir kļuvusi jau par „Aijas” vizītkarti, jo vairākkārt izpildīta starptautiskajos konkursos.

Savukārt otrajā daļā skanēs Z.Liepiņa „Ķiršu lietus”, A.Kublinska „Mēs tikāmies martā”, J.Brežģa „Mazā Jana” un koncerta tituldziesma „Aijas smaids”, kuru savulaik izpildīja sieviešu mīlulis Ojārs Grīnbergs ar Radio kora meitenēm. Šoreiz tā būs dzirdama jaunā Latvijas talanta Raivja Bruža izpildījumā. Muzikālo skanējumu ar pasaulslaveniem hitiem no Dž.Geršvina, L.Vēbera un citiem lielmeistariem bagātinās Emiļa Melngaiļa mūzikas vidusskolas akordeonistu orķestris un flautu kvartets.

Īpašs pārsteigums gaidāms arī no folkloras kopām „Vēlava” un „Saknes”.

Nāc un smaidīsim kopā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Valmiermuižas etnomūzikas festivāls Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Ieplāno vērienīgāko etnomūzikas notikumu Latvijā, lai jau 2024. gada 6. un 7. jūlijā atkal satiktos Valmiermuižā! | Skatīt vairāk
no 20 EUR
"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk
Pludmales ballīte austrumu noskaņās Baltic Beach Hotel & SPA
12. jūlijā garda ēdiena un labas izklaides cienītājus aicinām uz “Beach Bar & Grill”, kur lieliem un maziem viesiem piedāvāsim aizraujošu garšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.06.2024 - 29.06.2024 “Pīterdīna"Jaunmoku pilī Jaunmoku pils
Pēterdienā, 29. jūnijā, Jaunmoku pils aicina latgaliešus un latgaliskā cienītājus satikties Kurzemē “Pīterdīna jeb latgaliskuos nūtikšonys | Skatīt vairāk
no 10 EUR
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64403009sec.