Liepājas centrā – Rožu laukumā – prezentē Nīcas novadu

17.07.2010 no plkst.11:00 līdz 15:00 Liepājas centrā, Rožu laukumā, notiks Nīcas novada diena, kurā savu piedāvājumu prezentēs novada uzņēmēji un pašdarbības kolektīvi.

Skatītājus priecēs gan lieli, gan mazi dejotāji, būs dažādi muzikāli priekšnesumi folkloras kopu un vokālo ansambļu un solistu izpildījumā, neizpaliks arī zemnieku un amatnieku tirdziņš.

Jau no pirmdienas, 12.jūlija, Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja logos ir skatāma fotoizstāde par Nīcas novada skaistākajām vietām. Fotogrāfiju autore ir Bernātos dzīvojošā Agnese Sisene, kas šobrīd Liepājas Universitātē studē datordizainu.

Bērniem būs iespēja darboties radošajās darbnīcās un apgūt iemaņas, strādājot ar mālu. Savu piedāvājumu demonstrēs kanoe laivu noma; būs arī loterija.

Nīcas novada dienas laikā notiks lielā andele, kur pasākuma apmeklētājiem būs iespēja iegādāties gan darinājumus no keramikas, gan rotas un apgleznotu zīdu, gan arī lauku labumus, kas auguši un ražoti Nīcas novada zemnieku saimniecībās.

Kā turpinājumu Nīcas novada dienām Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojs nākamajā nedēļas nogalē – 24.jūlijā – rīko ekskursiju uz Nīcas skaistākajiem dārziem, kas popularitāti ieguvuši jau visā Latvijā. Ekskursijas dalībniekiem būs iespēja piedalīties Latvijas Puķu draugu saietā, apskatīt 8 skaistos dārzus un iegādāties dažādus košumaugu stādus un amatnieku darinājumus. Pieteikties ekskursijai var līdz 22.jūlijam Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojā, Rožu laukumā 5/6, vai pa tālruni 634 80808

Nākamais novads, kas savu piedāvājumu prezentēs Liepājas iedzīvotājiem un viesiem, būs Aizputes novads. Šis pasākums notiks 31.jūlijā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.06.2024 - 17.06.2024 airBaltic pop-up lidojumi Liepājas reģiona TIB
Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka nodrošinās pop-up lidojumus no Rīgas uz Liepāju. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.06.2024 - 18.06.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Atpūta Lasvegasā! - Jaudīgi! Estravel Latvia
Iestartē vasaru - Lidojums un viesnīca Vegasā // Piedāvājumi 7-14 naktīm // Lidojums no Rīgas | Skatīt vairāk
no 1419 EUR
Valmiermuižas etnomūzikas festivāls Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Ieplāno vērienīgāko etnomūzikas notikumu Latvijā, lai jau 2024. gada 6. un 7. jūlijā atkal satiktos Valmiermuižā! | Skatīt vairāk
no 20 EUR
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,


Dobeles novada TIC
,


Jaunmoku pils
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5606699sec.