Aicina apskatīt Ziemas gaismas Liepājā

«Liepāja Ziemassvētku laikā noteikti ir viena no skaistāk izgreznotajām Latvijas pilsētām. Piparkūku namiņi, mūsu īpašā svētku egle un eņģeļi ir jau kļuvuši par zīmolu Ziemassvētku laikam vēju pilsētā.

Lai dalītos priekā ar pilsētas viesiem, Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojs ir sagatavojis naksnīgu piedzīvojumu – noskaņu ekskursiju ar noslēpumainības un pārsteiguma klātbūtni «Ziemas gaismas Liepājā». Ikdienas steigā nepamanīti paliek sakopti namu pagalmi, kas tagad svētkos kļuvuši vēl jo krāšņāki. Nereti nolaisti skatieni liedz saskatīt skaistas lietas mums apkārt. Šoreiz uzmanība tiks pievērsta nenovērtētajam, kas papildināts ar stāstu, parādīs Liepāju pavisam citā gaismā. Krāšņi izgaismoto centru varēs apskatīt arī no Trīsvienības katedrāles torņa.

Pēc ziemīgās pastaigas restorāns «Vecais Kapteinis» aicinās sasildīties ar glāzi karsta punša, bet, lai viesošanās Liepājā īpaši paliktu atmiņā, turpat varēs izliet laimes. Iespējams, ka tieši Liepāja kļūs par vietu, kur sāksies jūsu laimīgais laiks!»

Šādi LRTIB uzrunā ikvienu, kas vēlas iepazīt citādu Liepāju – balti apsnigušu, izgaismotu ar lampiņu virtenēm, Ziemassvētku noskaņā tērptu.

Ikviens pilsētas viesis ir aicināts iegriezties arī tūrisma birojā, lai iegādātos īpašos – Liepājas – suvenīrus, kādi nav nopērkami nekur citur. Liela daļa no šiem suvenīriem ir gatavota Liepājā, daļa no tiem ir mākslinieku roku darbs. Te atradīsiet gan Liepājas kalendāru, gan Saimes koku, gan izejmateriālus un pamācību sērkociņu mājas būvēšanai, gan rokdarbus, keramikas un koka darinājumus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Piedzīvo mākslas burvību izstādēs TUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma novads aicina mākslas cienītājus un kultūras entuziastus jūnijā apmeklēt daudzveidīgās izstādes | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.06.2024 - 23.06.2024 JĀŅU NAKTS MISTĒRIJA Tukumā Tukuma TIC
Dziesmu cikls “Jāņu nakts mistērija” būs 22.jūnijā pulksten 23:00 Talsu ielā 4 Tu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.06.2024 - 24.06.2024 Darba laiks tūrisma objektos Līgo un Jāņos Bauskas TIC
Jūsu ērtībai, esam apkopojuši galveno apskates objektu darba laiku 2024.gada Līgo svētkos un Jāņos! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.06.2024 - 20.06.2024 Koncertuzvedums “Likteņzīmes. Māra Zālīte” Aizkraukles novada TIC
5. jūnijā plkst.19.00 Likteņdārzā, neparastā vietā - uz Saieta nama jumta, norisināsies literāri muzikālā cikla “Likteņzīmes” pirmais | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,


Dobeles novada TIC
,


Jaunmoku pils
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.45837402sec.