Liepāja gatava uzņemt FIA Eiropas Rallija Čempionāta dalībniekus un skatītājus

No 2013. gada 1. līdz 3. februārim norisināsies FIA Eiropas Rallija Čempionāta otrais posms Liepāja – Ventspils. Liepāja rallija dalībniekus un apmeklētājus uzņems rallija pirmajā un otrajā dienā, bet paši dalībnieki Liepājā ieradīsies jau vairākas dienas iepriekš.

Liepājas promenādē 1. februārī pulksten 14:45 norisināsies rallija atklāšana, kam pulksten 15:30 sekos pirmās rallija automašīnas starts. Pulksten 17:10 sekos pirmais SS1 ātrumposms Podniekos, pēc tam skatītāji varēs doties uz Liepājas  skatu punktu otrajā ātrumposmā SS2 Vecpils Krosa trasē un SS3 Rokasbirzī. Īpaši padomāts par apmeklētājiem, jo no Liepājas promenādes aties autobuss, kas aizvedīs līdz Vecpils Krosa trasei un pēc tam nogādās atpakaļ uz Liepāju, kur īpaši saistošs skatītājiem būs sportistu parādes brauciens cauri improvizētai autogrāfu ielai. No pulksten 20:00 līdz 22:00 Zivju ielā un Rožu laukumā būs iespēja saņemt autogrāfus un intervijas no sportistiem, kā arī nofotografēties kopā ar rallija dalībniekiem.

Otrā sacensību diena sāksies jau pulksten 9:00 no rīta, kad automašīnas startēs no Jaunliepājas tirgus. Tālāk seko ātrumposmi pulksten 10:20 SS4 Rokasbirzī un SS5 pulksten 10:55 - Vecpils Krosa trasē. 2. februāra sacensību diena noslēgsies Ventspilī. Ar ātrumposmu kartēm iespējams iepazīties www.bright.lv un  www.lvrally.com.

Sacensību dienās skatītājiem būs iespēja apmeklēt servisa parku visas diennakts laikā gan Jaunliepājas tirgū, gan pie tirdzniecības centra "Rietumu centrs".

Eiropas Rallija čempionāta otrā posma laikā pilsētas  viesi aicināti izmantot  tūrisma un atpūtas piedāvājumu "Ziema ir Karsta Liepājā!" un plašās izklaides un atpūtas iespējas, ar kurām var iepazīties  www.liepajaturisms.lv/ izdevgi-piedvjumi un www.liepajaturisms.lv/paskumi. Rallija norises dienās apmeklētājus gaidīs arī Karostas apmeklētāju centrs un Karostas cietums.  Vēl līdz 3. februārim Liepājas viesiem iespēja doties  ekskursijā "Ziemas gaismas Liepājā" un aplūkot pilsētas oriģinālos gaismas objektus un rotājumus, to vidū divas īpaši izgaismotas rallija automašīnas.

Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojs rallija laikā strādās pagarinātu darba laiku un birojā būs iespējams izņemt internetā iegādātas biļetes. Liepājas TIC 1. februārī strādās no pulksten 9:00 līdz 22:00, 2. februārī – no 8:00 līdz 19:00, 3. februārī no 7:00 līdz 12:00. Ar ralliju saistītos suvenīrus iespējams iegādāties tikai Liepājas TIC un rallija oficiālajā mājas lapā www.lvrally.com.

Līdz 31. janvārim iespējams iegādāties biļetes visām sacensību dienām par 14 Ls, pēc tam biļetes cena – 18 Ls. Biļetes cena uz vienu rallija ātrumposmu ir 8 Ls un to būs iespējams iegādāties pie ieejas ātrumposmā.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.lvrally.com un www.liepajaturisms.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.06.2024 - 23.06.2024 JĀŅU NAKTS MISTĒRIJA Tukumā Tukuma TIC
Dziesmu cikls “Jāņu nakts mistērija” būs 22.jūnijā pulksten 23:00 Talsu ielā 4 Tu | Skatīt vairāk
Latvija
Zvejnieksvētki Lapmežciemā - 13.07 Tukuma TIC
Svētku koncerts un jautra atmosfēra kopā ar Aināru Bumbieri, dziedošajiem aktieriem, Ivo Fominu, "Papīra lidmašīnām" u.c. | Skatīt vairāk
Ditas Lūses izstāde Mazajā Mežotnes pilī Bauskas TIC
Esi ielūgts apmeklēt Ditas Lūses izstādi "Saules laiks" Mazajā Mežotnes pilī no 21. jūnija līdz 1. augustam! Izstādes atklāšana 21. jūnijā, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.06.2024 - 27.06.2024 "Peoniju ziedu parāde 2024" Kalsnavā  Madonas TIC
LVM Kalsnavas arborētumā sācies peoniju ziedēšanas laiks, kolekcijā ap 300 peoniju dažādības. “Peoniju ziedu parāde 2024” šogad notiks visu | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52871704sec.