Sestdien, 5. jūlijā notiks vasaras mākslas tirgus radošajā telpā «Ideju bode»

Sestdien, kad Liepājā notiek dažādi kultūras, izklaides un sporta pasākumi, radošajā telpā ''Ideju bode'', Jaunliepājā, Teodora Breikša ielā 41/41a no pulksten 10.00 līdz 17.00 darbosies mākslas tirgus, kurā būs iespēja iepazīt un iegādāties Liepājas, Kuldīgas un Saldus mākslinieku un amatnieku darinājumus. Košas gleznas, lampas un abažūri, puķainas tašas, grezni trauki un krāsaini auskari pārsteigs ikvienu, kas apmeklēs radošo telpu ''Ideju bode''.

Radošā telpa ''Ideju bode'' tika izveidota ar mērķi atbalstīt un palīdzēt Liepājas un Kurzemes novada māksliniekiem, amatniekiem realizēt viņu darbus. ''Ideju bode'' organizē mākslas tirgus un dažādas aktivitātes, kuru ietvaros ir iespēja iegādāties mākslas, dizaina un amatniecības darbus. Tie ir ar rokām darināti trauki, aksesuāri, lampas, rotas, ādas un tekstila izstrādājumi, kas būtiski atšķiras no rūpnieciski ražotiem priekšmetiem.

Vēl šobrīd ''Ideju bodē'' ir iespēja apskatīt un iegādāties porcelāna mākslinieces Sanitas Ābelītes traukus, kas pēc tam tiks eksponēti ekspress izstādē Kuldīgas pilsētas svētkos. Krāsainas lampas, kā arī adījumus ar latviešu rakstiem piedāvā jauna rokdarbniece no Saldus - Līga Rone Cālīte. Iecienīti kļuvuši arī kuldīdznieces Montas Reimanes darbi – no kasešu lentēm austas somas un smalku diegu šalles. Plašs ir Liepājas mākslinieku un amatnieku radīto darbu klāsts. Ar visām precēm iespējams iepazīties www.idejubode.lv.

Lielākā daļa mākslinieku, ar kuriem sadarbojas ''Ideju bode'', ir jaunākās paaudzes talanti, kā arī Liepājas Dizaina un mākslas vidusskolas audzēkņi un pasniedzēji. ''Ideju bode'' aicina atbalstīt māksliniekus un amatniekus, iegādājoties viņu preces un dodot iespēju no ietirgotajiem līdzekļiem viņiem turpināt savu attīstību un izglītošanos.

''Ideju bode'' atbalsta māksliniekus, piedāvājot organizēt izstādes un radošas nodarbības.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra",” Vitalite”, "Relax". Zvaniet | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
Tukuma novada piekrastes naktsmītnes Tukuma TIC
Te būs saraksts ar naktsmītnēm no Bērzciema līdz pašam Bigauņciemam! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.06.2024 - 02.07.2024 "Marta & Neftali"  Irlavā Tukuma TIC
No 5. - 7. jūlijam Irlavā tiks svinēti Irlavas pagasta svētki- Irlavas 570. jubileja! Visi tiek aicināti svinēt svētkus kopā ar Saksofonu duetu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.06.2024 - 04.07.2024 Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju! Bauskas TIC
Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46780396sec.