Karostas cietums aktīvi darbojas starptautiski

8.aprīlī, Karostas cietumā bija ieradusies filmēšanas grupa no Nīderlandes TV, kas gatavoja sižetu astoņu sēriju raidījumam par valstīm, kas robežojas ar Krieviju. Raidījumos tiks atspoguļota šo valstu vēsture, kultūra un šodiena. Karostas cietumā tika filmēta realitātes izrāde ''Aiz restēm'', kurā raidījuma vadītājs piedalījās kā viens no ieslodzītajiem. Nīderlandes TV, lai sagatavotu raidījumu par Latviju, devās arī uz Rīgu un Daugavpili. Raidījums tiks demonstrēts 2015. gada rudenī.

Savukārt jau svētdien Karostas cietumā ieradīsies filmēšanas grupa ''Quiet Motion Inc.'' no Monreālas (Kanāda). Kanādieši Karostā filmēs trīs dienas. Viņu uzmanības centrā ir dažādi Karostā rīkotie tematiskie šovi – izrāde ''Aiz restēm'', spiegu spēle ''Bēgšana no PSRS'' un ekstrēmā nakts Karostas cietumā, jo tiek gatavots raidījumu cikls par tematiskajiem atrakciju parkiem (theme parks) un Karosta tiks atainota kā vienots komplekss ar daudzveidīgām tematiskām izklaides iespējām. Raidījumu vadītājs pats iesaistīsies visās aktivitātēs kā dalībnieks.

Karostas cietuma pārstāvis Kristers Krafts 15.-16.aprīlī piedalīsies starptautiskajā konferencē ''Galamērķu mārketings un tūrisma pakalpojumu mārketings – AdCamp 2015'' (International conference on destination marketing and tourism services marketing - AdCamp 2015), kas notiks Čehijas pilsētā Zlinā. Konferences galvenā tēma būs ''Tūrisms – emociju pasaule''. AdCamp ir starpdisciplināra tikšanās vieta cilvēkiem, kas ar lielu enerģiju un entuziasmu darbojas dažādās nozarēs un kas ir gatavi dalīties pieredzē. Konferencē piedalīsies eksperti gan no akadēmiskās, gan biznesa vides, gan profesionāļi, kas saistīti ar tūrismu. Kristers Krafts ir uzaicināts konferencē piedalīties kā lektors un pastāstīt par Karostas cietumu, kura piedāvājums ir lielā mērā balstīts uz emocijām. Orajā konferences dienā K.Krafts vadīs vienu no konferences darba grupām. Konferencē piedalīsies lektori arī no Čehijas, Itālijas, Austrijas, Lielbritānijas. Dalība starptautiskos pasākumos palīdz popularizēt Karostas piedāvājumu ārvalstīs, kā arī dod iespēju nodibināt jaunus kontaktus.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.06.2024 - 03.07.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Atpūta Lasvegasā! - Jaudīgi! Estravel Latvia
Iestartē vasaru - Lidojums un viesnīca Vegasā // Piedāvājumi 7-14 naktīm // Lidojums no Rīgas | Skatīt vairāk
no 1419 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 03.07.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Tet Rally Latvia norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam. Pasākums aptvers teritoriju no rallija pilsētas Liepājas līdz pat galvaspilsētai Rīgai. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18621898sec.