Siguldas Tornī būs zviedru fotomākslinieka Torleifa Halvorsena izstāde

24.09.2010 plkst. 18:00 ikviens tiek laipni gaidīts Kultūras un mākslas telpā «Siguldas Tornis» (Ausekļa ielā 6, parkā pie Dzelzceļa stacijas) uz Siguldas sadraudzības pilsētas Zviedrijā Falčepingas fotomākslinieka Torleifa Halvorsena (Torleif Halvorsen) izstādes atklāšanu.

Izstādes nosaukums ir «Fotogrāfa galvā», un, kā stāsta pats mākslinieks - daudz ceļojot, viņš ir centies piefiksēt, cik brīnumaina ir daba un dzīvnieku pasaule visapkārt.

Torleifs Halvorsens: «Es gribu uzsvērt, cik svarīgi ir tas, ka mēs visi domājam globālā mērogā. Ka mēs apzināmies, ko darām uz šīs pasaules un kā tas, ko darām, ietekmē dzīvību otrpus zemeslodei. Ar savām fotogrāfijām – tā var būt mušas lavīšanās zieda tuvumā vai zivs peldēšana desmit metru dziļumā zem Sarkanās Jūras – es ceru nodot šo atgādinājumu, ka mums ir jāiepazīst daba ar cieņu un uzmanību. «Četri elementi» – zeme, ūdens, gaiss un uguns – simbolizē dzīves harmoniju. Šīs fotogrāfijas atspoguļo, ko «Četri elementi» nozīmē man.»

Kolekcijā «Pasaules bērns» ir bērnu fotogrāfijas no dažādām pasaules malām. Ar tām gribu atgādināt, ka, neskatoties uz ādas krāsu, mēs visi esam vienādi.

Visiem cilvēkiem ir savs viedoklis par dzīvi, par attiecībām ar citiem cilvēkiem, dabu un apkārtējo vidi, kurā mēs dzīvojam.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.06.2024 - 07.07.2024 Bauskas novadā "Mājas Kafejnīcu dienas" Bauskas TIC
Ieplāno savlaicīgi: vasaras garšu piedzīvojums Bauskas novadā jau pavisam drīz – Mājas Kafejnīcu dienas 27. un 28. jūlijā! | Skatīt vairāk
Latvija
Tukuma novada svētki TIEKAMIES TUKUMĀ! Tukuma TIC
Šovasar no 18. līdz 21. jūlijam Tukumā svinēsim Novada svētkus “Tiekamies Tukumā!” Svētku laikā tiksimies Brīvības laukumā un vairākās citās | Skatīt vairāk
CHRIS NOAH akustiskais koncerts Jaunpilī Tukuma TIC
Koncerts uz ezera! 13. jūlijā, plkst. 05:00 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.06.2024 - 04.07.2024 Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju! Bauskas TIC
Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Siguldas novada TIC
,


Vidzemes Tūrisma asociācija
,


Liepupes muiža
,


Limbažu TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.87295985sec.