Svētdien Lauma Skride atklās Muzikālās brokastis Siguldas pilī

Jūlija svētdienu rītos plkst. 11:00 Siguldas Jaunās pils dārzā koncertzāle "Baltais Flīģelis" visus aicina baudīt kamermūzikas koncertus ciklā "Bēthovens un Sigulda" un brokastot Siguldas Jaunās pils dārzā. Vasaras kamermūzikas koncertos ieeja par brīvu.

Šovasar vēl notiks divi Muzikālo brokastu koncerti, kuros piedalīsies jauni latviešu mūziķi.

Šo svētdien, 2012. gada 22. jūlijā, muzicēs 25 jaunie mūziķi no Latvijas mūzikas vidusskolām un augstskolām, kuri šonedēļ spodrinājuši savu muzikālo meistarību pie pedagogiem desmitajos Starptautiskajos latviešu jauno mūziķu meistarkursos Siguldā un ir to dalībnieki. Koncertā uzstāsies gan instrumentālisti dažādos kameransambļos, gan vokālisti. Klausītāji varēs dzirdēt flautu, klavieru kvartetus, koka pūšaminstrumetu trio un duetu, Dž. Pergolezi, A. Skarlati un ārijas no V. A. Mocarta operas "Figaro kāzas". Koncertu atklās meistarkursu pasniedzēja,Vācijā dzīvojošā izcilā latviešu pianiste Lauma Skride un čellists Mārcis Kuplais.

Nākamsvētdien, 29. jūlijā, Muzikālo brokastu apmeklētājus priecēs jaunie, bet jau pieredzējušie skatuves mākslinieki - čellists Valters Pūce un pianists Artūrs Cingujevs. Ar šo koncertu noslēgsies šīs vasaras kamermūzikas koncertu cikls "Bēthovens un Sigulda" Siguldas Jaunās pils dārzā un koncertzāles "Batlais flīģelis" 11. sezona.

Koncertzāle jauno, 12. sezonu, atklās 29. septembrī ar pianista Vestarda Šimkus koncertu. Programmā skanēs F. Šūberta, A. Grīnupa, A. Perta skaņdarbi.  


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.06.2024 - 22.06.2024 Jaunpils LĪGO KAUSS MOTOKROSĀ Tukuma TIC
22. jūnijā 6. Jaunpils "Līgo Kauss" Motokrosā, ar ļoti spēcīgu dalībnieku sastāvu un daudz vērtīgām balvām skatītājiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.06.2024 - 20.06.2024 Apceļo Svitenes pili! Bauskas TIC
Svitenes pils piedalās akcijā "Apceļosim Latvijas pilis un muižas"! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.06.2024 - 17.06.2024 Izdots ceļvedis "Labi Būt Bauskas novadā"! Bauskas TIC
Izdots kultūras un tūrisma ceļvedis "Labi Būt Bauskas novadā"! | Skatīt vairāk
Atklāj Gulbeni ar elektrovilcieniņu! Gulbenes novada TIC
Atklāj un iepazīsti skaistās ziemeļaustrumu Vidzemes parku un dārzu pilsētas Gulbenes un tās iedzīvotāju stāstu cauri laiku lokiem! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.499928sec.