Rīgā atklāts jauns restorāns Ad Astra

Ar lielisku Jaunā gada ballīti un atklāšanas pasākumu pašā Rīgas centrā, Blaumaņa ielā 34, atklāts jauns restorāns «Ad Astra».

Ir radīta vieta, kur uz brīdi izrauties no ikdienas steigas un aukstuma, lai patīkamā un mierīgā atmosfērā katrs gardēdis atrastu sev ko piemērotu no plaši piedāvātā vīnu un ēdiena klāsta. Ēdienkarte nav pārlieku plaša, lai tajā neapmaldītos, bet, to veidojot, ņemtas vērā cilvēku tik dažādās vēlmes, gaumes un ēšanas paradumi, kas ir saistīti gan ar modes lietām, gan tradīcijām. Atrodoties pašā Rīgas centrā, restorāns spēj saglabāt savu individualitāti, noslēdzoties no pilsētas kņadas un trokšņa. Neaizmirstot steidzīgos un darbīgos, katru dienu ir īpaši veidots pusdienu piedāvājums, kuru varat nobaudīt darba dienās no plkst. 12:00 līdz 16:00 tikai par 3.20 Ls (dienas zupiņu, grillēta cāļa krūtiņu ar tvaicētiem dārzeņiem, Rissotto ar sēnēm un spinātiem, parmezāna sieru un citus gardus ēdienus). Pie kafijas noteikti lieliski garšos kāds no desertiem, piemēram, siera kūka (2.50 Ls).

Lai arī restorāna «Ad Astra» ēdienkarte nav pārlieku plaša, tomēr tajā vienmēr varēsiet atrast zupas, zivis un gaļas ēdienus ar piedevām, vismaz 6 dažādu salātu veidus, aukstās un karstās uzkodas, pastas un desertus. Tā ir veidota tā, lai katrs varētu atrast savai gaumei un vēlmēm atbilstošu ēdienu.

Restorāna interjerā izmantotā zaļā krāsa, kas apvienojumā ar melnajiem koka krēsliem un galdiem, baltajiem un melnajiem ādas dīvāniem rada mierīgas noskaņas un mājīguma sajūtu. Baltās lampiņas un lustras piedod gaišu un mierīgu atmosfēru, kas liek uz brīdi aizmirst, ka atrodaties turpat Rīgas centrā, kur vienmēr valda haoss un skaļi trokšņi. Palutinot vēderu ar kādu gardu ēdienu vai lēni malkojot kādu karsto dzērienu, varēsiet uz brīdi atvilkt elpu no lielā ikdienas skrējiena un ļauties mirklim.

«Ad Astra» ir pieturvieta mērķtiecīgiem cilvēkiem, kur apstāties ceļā uz savām zvaigznēm.

Bārs – restorāns «Ad Astra»

Blaumaņa iela 34

Darba laiks: 11:00 – 23:00

Piektdien, Sestdien: 11:00 - ...

Svētdien: slēgts

http://www.bars-restorans.lv/

http://twitter.com/bars_restorans

http://www.facebook.com/pages/Ad-Astra/174926515874671

http://www.draugiem.lv/AdAstra/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tukuma novada svētki TIEKAMIES TUKUMĀ! Tukuma TIC
Šovasar no 18. līdz 21. jūlijam Tukumā svinēsim Novada svētkus “Tiekamies Tukumā!” Svētku laikā tiksimies Brīvības laukumā un vairākās citās | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 04.07.2024 Nakts autoorientēšanās sacensības Aizkraukles novada TIC
Atklāsim Aizkraukles pilsētas svētkus jau 12. jūlija naktī kopā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.07.2024 - 04.07.2024 Teātru festivāls “Ķiršu dārzs" Balvos Balvu TIC
No 5. līdz 7. jūlijam Balvos notiks teātra svētki - VII Starptautiskais teātru festivāls “Ķiršu dārzs”. | Skatīt vairāk
Vasaras atpūta pie Madonas novada ezeriem Madonas TIC
Pavadi brīvdienas kādā no atpūtas vietām pie mūsu puses ezeriem. Kad gaiss smaržo pēc ezera, draugu sarunām un bērnu smiekliem, vasara ir | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,


Estravel Latvia
,


Biznesa augstskola Turība
,


Novatours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49121809sec.