Rīgā tiek atklāts jauns restorāna formāts – pīrāgu ēstuve «Stolle»

2011. gada 16. martā Rīgā tiek atklāts jauns restorāna formāts – pīrāgu ēstuve „Stolle”. Pīrāgotava izvietojusies kluba Vernisāža telpās, līdzās naktsklubam Push (Tērbatas iela 2). Šī būs jau divdesmit otrā pīrāgu ēstuves formāta iestāde. Līdzīgus restorānus jau iecienījuši Sankt-Pēterburgas, Maskavas un citu pilsētu iedzīvotāji.

Ēdienkartes galvenais piedāvājums būs ļoti gardi pīrāgi. Tie tiks gatavoti pēc senām receptēm un nebūs mazi pīrādziņi, bet lieli, 2 kg smagi pīrāgi. Asortimentā – apmēram 20 dažādu nosaukumu. Te varēs nobaudīt gan parastos pīrāgus ar kāpostiem, gan arī delikatešu pīrāgi ar truša gaļu un lasi.

„Stolle” cenas ir ļoti demokrātiskas. Piemēram, gabals pīrāga ar kāpostiem vai āboliem maksā tikai 55 santīmus. Ēdienkartē būs arī tradicionālie ēdieni: salāti, zupas, karstie ēdieni. Tomēr galvenais „Stolle” ēdienkartē būs pīrāgi. Starp citu, „Stolle” piedāvā arī pīrāgu piegādi saskaņā ar pasūtījumu.

Restorānu ķēde „Stolle” dibināta 2002. gadā, un tai ir noturīga labākā pīrāgu cepšanas uzņēmuma reputācija. Pīrāgu ēstuvēs radīta XX gadsimta sākuma atmosfēra. Pīrāgu ēstuvju tīkla nosaukums – Štolle – izveidots, savienojot viena no tīkla dibinātāju vecmāmiņas uzvārdu un tradicionālā vācu (saksoņu) Ziemassvētku keksa (Stollen) nosaukumu.

Pīrāgotava „Stolle” gaida viesos visu sabiedrības slāņu pārstāvjus: no pensionāriem un skolēniem līdz pat turīgiem uzņēmējiem un politiķiem. „Stolle” Rīgas restorāna izveidošanā investēti apmēram 500000 dolāru, radītas vairāk kā 30 darbavietas, restorāns aprēķināts 80 apmeklētāju vietām.

No 16. Līdz 20. martam „Stolle” restorānā notiks degustācijas akcija. Visi, kuri vēlēsies, nopērkot jebkuru dzērienu, varēs nogaršot „Stolle” pīrāgu bez maksas!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.06.2024 - 30.06.2024 Piedzīvo mākslas burvību izstādēs TUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma novads aicina mākslas cienītājus un kultūras entuziastus jūnijā apmeklēt daudzveidīgās izstādes | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 04.07.2024 Nakts autoorientēšanās sacensības Aizkraukles novada TIC
Atklāsim Aizkraukles pilsētas svētkus jau 12. jūlija naktī kopā! | Skatīt vairāk
Aizvadi vasaru "SAULI TVEROT" Cēsu novadā! Cēsu TIC
Jaunajā Cēsu novada vasaras ceļvedī ir apkopotas idejas neaizmirstamiem piedzīvojumiem, jautrām aktivitātēm un daudz kā cita noderīga! | Skatīt vairāk
 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra",” Vitalite”, "Relax". Zvaniet | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.60408711sec.