Uz otras augstākās arkas Eiropā atklās restorānu

2011.gada 1. aprīlī Electrolux atklās pirmo Cube pop-up restorānu uz viena no Briseles kultūrvēsturiskajiem pieminekļiem – uz 30 metrus augstās arkas Parc du Cinquantenaire. Uz Eiropā platākās un otras augstākās arkas uzbūvētajā restorānā apmeklētāji varēs tikai trīs mēnešus baudīt izsmalcinātas vakariņas apvienojumā ar burvīgu skatu. Šādi restorāni visa gada garumā parādīsies vairākās Eiropas pilsētās un katru reizi tiks novietoti skaistākajās un pārsteidzošākajās apskates vietās – uz pieminekļiem, ūdenstilpnēs un pat kalnos.

Electrolux Cube restorāni ceļos pa Eiropu, piedāvājot neaizmirstamas pusdienas un vakariņas, vienlaicīgi uzņemot ne vairāk kā 18 apmeklētāju. Caurspīdīgā 140 kvadrātmetru lielā restorāna konstrukcija būs aplūkojama uz pieminekļiem, ūdens un kalniem, paviesojoties tādās pilsētās kā Beļģija, Itālija, Krievija, Šveice un Zviedrija. Zviedrijā Cube tiks uzbūvēts uz fjorda malā esošas klints. Restorāni katrā vietā būs pieejami tikai trīs mēnešus.

Uz pusdienām vai vakariņām Cube restorānā var pieteikties jebkurš interneta vietnē www.electrolux.be/cube. Pusdienas vienai personai izmaksās 150 EUR, savukārt vakariņas – 200 EUR.

„Ēst gatavošana un ēšana ir tikpat liela bauda, kā pasaules skaistāko skatu vērošana. Arī slavenu šefpavāru gatavošanas māksla ir aizraujošs process, kura laikā klātesošajiem būs iespēja gūt iedvesmu jaunām receptēm un redzēt klātienē, kā darbojas labākās ēdienu gatavošanas ierīces,” stāsta Electrolux Latvia direktors Eduards Reneslācis.

Katrā Cube restorānā Electrolux aicinās citu šefpavāru, kas piedāvās īpašu ēdienkarti, izmantojot vietējos produktus. Visi ēdieni tiks pagatavoti uz Electrolux ierīcēm. No griestiem nolaižoties galdam, tiks servēta maltīte, pēc kuras galds pacelsies, lai viesi varētu turpināt baudīt skatu un dzērienus.

Virtuve atradīsies restorāna centrā, kur viesi varēs vērot, kā top viņu vakariņas, kā arī neformāli aprunāties ar pavāru, kas klasiskajos restorānos parasti nav iespējams. Gaismas, skaņas un noskaņa tiks radīta atbilstoši restorāna vietai un notikumam.

Atkarībā no Cube restorānu atrašanās vietas, papildus tiks rīkoti īpaši pasākumi modes un mūzikas cienītājiem.

Cube pop-up restorānu ideja turpina jau 2009. gadā Electrolux aizsākto dizaina un pavārmākslas apvienošanu, kad tika radīts restorāns uz Parīzes modernās mākslas muzeja Palais de Tokyo jumta.

Electrolux ir pasaules līderis sadzīves ierīču un profesionālo ierīču ražošanā, kura izstrādājumus ik gadu pērk vairāk nekā 40 miljoni pircēju 150 valstīs. Electrolux ekspertu uzmanības centrā ir arvien mainīgās cilvēku vajadzības. Tieši tāpēc uzņēmuma radītie produkti ir inovatīvi un tos atzinīgi novērtē gan cilvēki savās mājās, gan profesionāļi – darba vietās. Electrolux produktu klāstā ietilpst ledusskapji, trauku mazgāšanas mašīnas, veļas mašīnas, putekļu sūcēji un plītis, kas tiek pārdoti ar tādām iecienītām preču zīmēm kā Electrolux, AEGElectrolux, Zanussi, Eureka un Frigidaire. 2010. gadā Electrolux ieņēmumi bija 120 miljardi eiro un uzņēmumā strādāja 52 000 darbinieku.

 

arka

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.06.2024 - 29.06.2024 Koncertstāsts “DEBISĪ. Ir Jāpiedzīvo..” Valmieras novada Tūrisma pārvalde
28.jūnijā pl.19.00 AKUSTIKA aicina uz kopīgu muzikālu mākslas darbu, kolāžu, stāstu ar mūziķiem Etīnu Emīliju SAULĪTI, Daniilu MICKEVIČU un Arti | Skatīt vairāk
15 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 28.06.2024 Brīvdabas kino vakars Valmiermuižā  Valmieras novada Tūrisma pārvalde
27. jūnijā plkst. 21.00 aicinām uz jauniešu komēdiju „Tizlenes” un tikšanos ar režisori Martu Elīnu Martinsoni un jaunatnes darbinieku Eduardu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.06.2024 - 28.06.2024  Līgo Liepājas Jūrmalas parkā Liepājas reģiona TIB
Liepājas valstspilsētas pašvaldība aicina liepājniekus un pilsētas viesus svinēt Līgo vakaru un sagaidīt Jāņu rītu Jūrmalas parkā. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Kaļķu vārti
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Restorāns PRIMAVERA
,


Wellton Centrum Hotel & SPA
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60669494sec.