Milānas Doma laukumā uz septiņstāvu ēkas jumta atvērts ceļojošais Cube restorāns

Jau gandrīz mēnesi Milānas iedzīvotājiem un viesiem ir unikāla iespēja apmeklēt Electrolux pop – up restorānu, kas ir izvietots uz septiņstāvu ēkas jumta pilsētas Doma laukumā (Piazza del Duomo). Restorāna apmeklētāji var ne tikai ieturēt Itālijas labāko šefpavāru pagatavoto maltīti, bet arī nobaudīt burvīgu skatu uz Eiropas trešo lielāko baznīcu – Milānas Domu. Visiem ceļotājiem un jaunās pieredzes meklētājiem Electrolux atgādina, ka Milānā Cube restorāns būs pieejams līdz 26. aprīlim. Šogad Cube restorāns tiks uzstādīts arī Londonā un Stokholmā.

„Viens no pop – up kultūras pamatelementiem ir eksperiments, ko plaši izmanto kā risinājumu uz nepieciešamību pēc arvien jaunākās un neparastākās pieredzes visdažādākās jomās. Arī Electrolux nāca klajā ar savu eksperimentu – Cube restorānu –, apvienojot tajā kulinārijas mākslu ar arhitektūru un industriālo dizainu ar energoefektīviem tehniskiem risinājumiem,” stāsta Electrolux Latvija direktors Eduards Reneslācis. „Pats aizraujošākais ir tas, ka šajā eksperimentā piedalās ikviens – apmeklētājs, kuram ir iespēja klātienē vērot šefpavārus darbības procesā un nobaudīt tās rezultātu, pavārs, kurš izmēģina jaunākas ierīces savu ekskluzīvo ēdinu gatavošanā, arhitekts, kuram jāpiedāvā kreatīvs risinājums restorāna konstrukcijai, nodrošinot tās mobilitāti un energoefektivitāti”.

Savā eksperimentā Electrolux īpašu lomu piešķir vietējo tradīciju popularizēšanai ēdienu gatavošanā, galvenokārt, izmantojot Itālijai raksturīgos produktus un virtuves īpatnības. Turklāt ēdienu gatavošanai ir piesaistīti Itālijas labākie šefpavāri.

Pop – up kultūra guvusi popularitāti, pateicoties pieejai radīt jaunas lietas un pieredzi, uzreiz daloties ar patērētāju. Tādējādi ir iespēja saņemt atgriezenisko saiti, pa tiešo iesaistot klientu un uzklausot viņa viedokli.

Electrolux Cube mobilais restorāns ir caurspīdīgā 140 kvadrātmetru liela konstrukcija, kas ceļo pa Eiropu un piedāvā neaizmirstamas pusdienas un vakariņas ar unikālu panorāmas skatu izcilāko šefpavāru kompānijā. Milānas iedzīvotāji un viesi varēs apmeklēt restorānu līdz pat 26. aprīlim. Vienlaicīgi tas var uzņemt līdz 18 apmeklētājiem. Uz pusdienām vai vakariņāmCube restorānā var pieteikties interneta vietnē www.electrolux.com/cube. Pusdienas vienai personai izmaksās 200 EUR, savukārt vakariņas – 275 EUR.

Cube restorānu ideja turpina jau 2009. gadāElectrolux aizsākto dizaina un pavārmākslas apvienošanu, kad tika radīts restorāns uz Parīzes modernās mākslas muzejaPalais de Tokyo jumta.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skaistākie Lietuvas dārzi Nikos Travel
Pašā vasaras vidū dosimies uz skaistakajiem Lietuvas dārziem- Babilona dārzs un Japāņu darzs! Pievienojaties! 29.06.2024, 35 EUR | Skatīt vairāk
no 35 EUR
Agrās rezervēšanas piedāvājumi! Estravel Latvia
Ieplānojiet atvaļinājumu eksotiskā galamērķī - uzsildiet ziemu! | Skatīt vairāk
no 619 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.06.2024 - 28.06.2024  Līgo Liepājas Jūrmalas parkā Liepājas reģiona TIB
Liepājas valstspilsētas pašvaldība aicina liepājniekus un pilsētas viesus svinēt Līgo vakaru un sagaidīt Jāņu rītu Jūrmalas parkā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 03.07.2024 Grila & vīna vakars 28. jūnijā Jurmala Golf Club & Hotel
Grila un vīna vakars pie mums - Jurmala Golf Club & Hotel! 📆Kad? 28. jūnijā ⏰Cikos? no plkst. 18:00 | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Kaļķu vārti
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Atpūtas komplekss “Miķelis”
,


Wellton Riga Hotel & SPA
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47971606sec.